Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 8k
  • Views 388.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Odprilike ovo:  

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Kum je izneo cinjenicu po kojoj ti nemas pravo da seres o igracima koji seru protiv srba,a to je da navijas za klub ciji je trener javno podrzao primanje Kosova u UEFU i samim tim priznao nezavisnost

Мрзим Чмарадону због гола руком Енглезима. :violent:

Ja ga zbog toga volim. Zamisli ondasnju TV tehniku, u punom kaficu jedini ja tvrdim da je dao gol rukom, svi ostali tvrde glavom, slow motion kao k... Dok sutra nije izaslo u novinama da Englezi pizde a debeli izjavljuje da je to BOZJA RUKA :lol:

увек сам обожавао Аргентину. и стварно ми тешко пада ово што се сада дешава. чим је Марадона постављен за селектора, одмах сам знао да ће пропасти... велика штета ако не буду играли на СП.

Треба сад и Кустурица да му поклони овај наш црвени, да нас мало рекламира по свету.

vec vidim jedan citat iz fudbalskog "Vidimo se na groblju Boke" dokumentarca za par godina sto ce biti emitovan na b92 prije meceva LS - "jedan maradona je morao biti ubiven."

Ucmekaće ga, pre ili kasnije. :da:

ako bude tako,sledeci veliki hit grobara - "BACI DROGE DA SE IGRAMO".

Аргентина има да меље до краја квалификација. Марадона увелико развија специјални коктел кокаина и ЛСД-а, по упутима Љубише Трговчевића. Скакаће по терену к'о орангутани. А и Лав Гершман до краја недеље носи ретку врсту папаје помешане са домаћом 'ајдучком травом (Ртањ), за муњевито санирање свих евентуалних посекотина и заобилажења повреда, које су у нормалним околностима, услед пангалактичких напора, неминовне.

Тренер је тактичан, видећете.

jedini trener partizana koji bi bio bolji od maradone je ovaj covjek:

branomilacic-mala.jpg

za one koji ga ne prepoznaju,reci cu samo jedno:

"ovi milan je igra' ka' smederevo".

Брана Милачић?

kvlt.covjek je jednostavno kvlt.jos je prvi sad sa loucenom u prvenstvu,mada titula ide od grada do grada,da niko ne ostane uskracen.

Хаха заузет је Милачић. Мислим да тренира Ловћен..4 утакмице-4 победе.

едит..утрча ми Благи у пост.

Познајем лигу, нема шта.

Edited by Србија Србима

ma izrezirano je to,posle ovoga prvenstva ide titula na primorje.mada fino je to,kad se vec revijalno igra,sto ne zastupiti sve gradove.ja se nadam tituli u nk do 2011.

ne zanimaju me ta pascad,ja sam ti stari fapovac.a ovo za titulu je bilo cisto iz lokalnog patriotizma.

ne zanimaju me ta pascad,

:) :) :) :)

Trebaju nam i neki Vranjanci ovde, izgustiraćemo crnogorski dijalekat...

nije to crnogorski dijalekat,no ni'šiCki.

on topic,stvarno ne mogu prezalit' ove austrijance,kako bi bilo lijepo da ni francuzi ni rumuni ne igraju svjetsko.

ja bih pre rumune pusti da idu nego francuze i austrijance...koliko god ti rumuni bili cigani,al su nam u poslednje vreme blizi no austrija i francuska...

nijesu mene vala zbogradi onog sajninga da jebe oca.mene je u principu najbitnije da francuzi ne odu.oce li bit oni najbolji drugi i ima li vise toga?ko im najtezi moze zapas' u baraz?

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.