Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 8k
  • Views 391k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Odprilike ovo:  

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Kum je izneo cinjenicu po kojoj ti nemas pravo da seres o igracima koji seru protiv srba,a to je da navijas za klub ciji je trener javno podrzao primanje Kosova u UEFU i samim tim priznao nezavisnost

Ako nas dobiju šiptari večeras, postaviti Batu za administratora, a ako mi dobijemo, on da stavi ovo za avatar:

1897775_701959353228881_3879009516607497729_n.jpg?oh=7a335cf5672b97514c78be249f95b77d&oe=54C41FCD

Edited by Vic Rattlehead

Lazovic jedini u spicu protiv Siptara, sram ih bre bilo vise sta nam rade od reprezentacije. Ovo isto k'o kad je Falji izdiktirao Slinisi sastav protiv Hrvata pa smo ispusili kurac.

Edited by Srlandand

Lazovic jedini u spicu protiv Siptara, sram ih bre bilo vise sta nam rade od reprezentacije. Ovo isto k'o kad je Falji izdiktirao Slinisi sastav protiv Hrvata pa smo ispusili kurac.

Ја не могу себе да убедим да било ко Лазовићу тражи клуб преко репрезентације. Да је хтео, могао је да иде ван Србије, имао је отворени уговор.

Ja ne mogu sebe da ubedim da nam Lazovic igra u reprezentaciji :D Pa bolje Skuletica da su zvali (koliko skapirah 'oce za Srbiju da igra), mnogo je bolji fudbaler.

Za koga će Kuruz da navija večeras?

Лазовић није за репрезентацију али је 3 пута бољи од Шкулетића.

Немој да зајебаваш, шта Шкулетић има сем игре главом? Чека да му 10 играча направе шансу. Тај фудбал се играо почетком деведесетих.

Ja sam ga gledao par puta ove godine, ostavio mi je bolji utisak od Lazovica, koji mi je previse istrosen vec.

Inace kako zajebase Spance mladi :haha:

Svaka cast mladima,nastavljaju da nam cuvaju obraz u fudbalskom svetu.Ali to je samo jos jedan dokaz koliko se lose radi u nasem fudbalu.

ako mi popravite ruter i srbija pobedi, držim sliku 24h

šiptarski sam velikodušan

Jebote ovi nasi ko macka kad sapom pipka lopticu, mora 64 puta da dodirne da stekne osecaj da je to lopta.

Keljmendi, ugasi wljan satšekaj malo pa upalji.

Pa jebote koliko ce trajati ovaj mec?

Jebo sam vam mater, ne bi vi meni izasli iz Beograda.Jebem ti stoku policijsku kad su nesposobni one siptare da pohvataju koji su dosli u Bg.

ma treba i nas i ove mentole vecno da izbace

Ahahahahahahahahahahahahahaha

220px-Ch_products_mach_2_joystick.jpg

Šta je bre ovo neki avioničić napravio sranje?

Ajoj kakva džungla. Ovi Albanci su takva govna da ja nemam reči.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.