Jump to content

Schneider

Iskreni članovi
  • Posts

    1251
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Schneider

  1. Ja se ponado neko želi da diskutuje o šahu, al jok. Svevremena igra, potpuno protivna današnjem životu jer moraš da sediš i misliš. Neshvatljivo.
  2. Schneider

    Dresovi

    Kao da ga je sašio Kinez sa Aliexpressa.
  3. Bio sam sinoć na certu Enisferum plus Insomnium (i neki prašinari Omnium Gatherum), i rećiću samo da je lepo bilo.
  4. Evo to poređenje iPhone 6 sa BB Passportom (probo sam od prijatelja, najbolji telefon ikad što sam koristio, za ta 2 dana): iPhone 6 je našminkan komad plastike, jedno vreme sam i koristio neke Apple prozvode počev od Macbook Pro-a do iPoda. Posle sam video i shvatio, kakvo je to sranje od hardvera. iPhone nikad nisam koristio već ostao veran BB do kraja, jer su stabilni i ektremno brzi ( evo Bold 9780 kupljen u nov 2011, radi ko da je izašo ispod čekića). Neka se spremi Passport.
  5. Slabo, al već viđeno, ništa nije iznenađujuće. Mitar se nije video, na terenu a mislim da u onoj formaciji gde je on isturen, neće nešto se ovajditi sa golovima.
  6. Mislim da je bolje da počne Škuntelar kao faktor X, Ćurčić je majstor bunkera, tako da bi ga crnogorac možda i ubo. Dobar je Mitar, al eto kad ne igramo sa 2 špica. Što se ostalih tiče to mi deluje ok, ne znam ni ja šta bi bolje. Možda Karleuša, umesto Kolarova, onaj nek ide da se tetovira, kupa, nema leba o njega. E da, Tadić ako ne odigra sad kako treba neka kupi prnje, jbt Premijer liga, a on skakuće ko mlada.
  7. Schneider

    Košarka

    Kompletan je igrač, to priznjam. Ali onda ćemo prvi put srušiti taj nacionalni kult, i postati kao i ostali timovi exyu što se tiče stranaca. Ne znam, mač sa dve oštrice, a "deda sa majčine strane" je veza usralo se.
  8. Schneider

    Košarka

    Bravo Partizane, muda stisnutih, 10p u poslednjoj četvrtini i jedan manje klub u EL, zbilja bravo.
  9. Eh, nije baš tako, Opera (sa Adguard-om) po meni delje svaki browser, probao sam ih.. hm sve. Na Linux-u sam vrteo Qupzilla, samo što nekad zapucava ko što si sam reko al je brza ko zmija, a laptop se raspado. Kada sam napravio dobru destkop mašinu, Chrome sam zaobišao zbog brzine, a i zbog drugih razloga. Mozilla ima onaj retradirani scrolling od koga dobijem glavobolju, jedino Opera ispunjava većinu mojih kriterijuma. Nema idealne žene,nema idealnog browsera, moraju neki kompromisi da se prave. Al po meni je najbitnije blokrati reklame i sve ostale ludorije što iskaču prate i smaraju, kako bi se strane učitavale munjevitom brzinom. Ne podnosim kad se stranica učitava i nanosekundu sporije u odnosnu na prethodno stanje.
  10. Jel imaš možda u planu neku emulaciju retro igara? Ja bih za to iskoristio Raspberry Pi.
  11. Tomas Ligoti- Nedovšeni posao Vrlo mračan i stravičan prikaz jedne moderne korporacije, i šta se dešava kad neko iskoči iz takvog sistema.
  12. Schneider

    Tattoo

    Pa stvar je manje više jasna ako je verovati liku kod koga sam radio. Crno mastilo tj crno-bele tetovaže nemaju metala u sebi i prave se na bazi vinove loze. Sve osim crnog mastila ima metala, tako da ko vodi o tome računa neka se ne farba po telu, već samo crno-belo.
  13. Schneider

    The Witcher

    Pa Poljaci su barem iskreni (možda i previše) jer prikazaju sve kako će da izgleda, a ne kao ostale kompanije koje sve daju u nagoveštajima, pa posle ispadne sranje. Dakle, evo vam to vam je što vam je, pa kritikujte. A ovo su navodno PC podešavanja na high sa XBOX kontrolerom. Ultra naravno se čeka tek na kraju al pitanje je ko ima mašinu za ultra podešavanja. Po meni izgleda super, a i borba mi se dopada. Možda je inventar malo pojednostavljen više nego što treba, no dobro.
  14. Blago vama tako lepima, na lepim ženama sve neki plastikaneri,a ovde Miki Rurk i Jared Leto. Nema to veze sa nofap, lep čovek je lep čovek, pružiš ruku i ideš dalje.
  15. Schneider

    The Witcher

    Najnoviji gameplay snimak bez kompresije, (slobodno skinite nema virusa, samo što ima preko 1gb): http://wpc.4d7d.edgecastcdn.net/004D7D/media/THE%20WITCHER%203/Videos/US_ESRB_PAX_2015/US_ESRB_PAX%202015.zip
  16. Ne znam kako je ovaj lik iz incestne Britanije, al eto klasa je klasa- David Gandy.
  17. Svaka čast kad stižeš toliko, ja kad pročitam jednu za mesec, bomba (fax me ubi).
  18. E da, ovog baju uopšte ne gotivim zbog njegovih političkih stavova, ali mi se svideo njegov odnos prema pornu, pa bacite pogled:
  19. Haha, ne, ne ovaj put idem daleko. 15ti dan Kada sam preživeo ove 2ned onda ću sve. Najgore su prve 2ned dokazano. Tu spasava samo ladan tuš.
  20. Ne znam dal je meni upućen post, al ako jeste- nismo se mi razumeli. Nisam ja ništa podrazumevao,a nisam čak ni pominjao "uvek spremnu ženu" to si sam ubacio, jer ti tako odgovora. Ne vidim kakve veze ima sex sa noFap? Ili je (vama) drkadžijama potreban svaki jadni izgovor da bi nekom spočitavali kako ste samo vi u pravu. Ok ako ti tako radiš u redu, ja ću da radim ovako, pa svakom svoje. Nemam više šta da dodam.
  21. Ako misliš da je tako lako sa ribom, slobodno probaj 2-4ned. Pa da vidimo jel to izazov il nije. Sve je, samo ne lako.
  22. Ko što reče Johny može seks, sve može, samo ne može "u prazno". Ovo je inače i poteklo od oženjenih ljudi, jer više gledaju pornjavu nego svoju ženu. Videli ne ide, i onda nofap. Pogledaj i reddit zajednicu, ništa ne košta, a puno vredi. Tamo možeš da podesiš svoj nofap bedž, da ne računaš sam koliko dana je prošlo od poslednje onanije. @Kumodraski Vo Bravo matori. ja sam 12ti dan, to mi je najduže do sada u životu. Zajebano je, al vredi svaku paru tj nedrk.
  23. Pa ima ga, ali vrlo,vrlo malo, Kukiča je svakako rekorder po niskoj stopi kofeina, pročitao sam negde, da prosečan zeleni čaj ima 40 posto manje kofeina u odnosu na kafu, e kukiča ima 91 posto manje!Ko što rekoh bere se krajem jeseni, pa čak i u zimu, i berači love matore grančice. Ono što je sigurno, je da kukiča neće da "drmne", već da osveži.
  24. Jasno, kapiram šta mi pokazuješ. Ali ja naglašavam-nisu svi zeleni čajevi isti, svaki od njih drugačije deluje na orgnizam. Npr. zeleni čaj bez kofeina, to nije tako često. Sa druge strane, ne bih želeo da neko meša "čajnu elitu" sa onim hemijama iz kesica. Glupo je govoriti o efektima zelenog čaja koji pravi recimi neki privatnik i mulja sa svim i svačim. Daleko od toga da su čajevi skup hobi, samo su ljudi nepažljivi prema sebi i svom zdravlju, i čajevima se mora ozbiljno posvetiti pažnja.
  25. Ok sad sam već čajni guru, pa da podelim svoja najnovija saznanja. Videh, da mi najviše odgovaraju zeleni čajevi, pa sam odlučio da se "specijalizujem" samo za njih. Tako sam otkrio japanski Kukiča(Kukicna) zeleni čaj. Ukus je jak, i ima prijattnu gorčinu zelenog čaja. Ne preliva se, već se kuva od početka u čajniku. kad krene da vri, onda se dozira-ako želite jaču aromu, neka vri još 10 do 15 min, a za slabiju 5 min. kada se ocedi u cediljci, mogu stabljike još jednom da se upotrebe ( naravno tada je ukus blaži). Šta je glavni štos sa Kukiča čajem? Pa gotovo da nema kofeina, jer biljka se bere u jesen. U tom smislu, može da se pijucka uveče, štaviše, spavate ko beba nakon njega. Dakle, vrlo, vrlo, zahvalan za noćna ispijanja, i pun antioksidanasa. Svakako ga prepočujem ako želite da pomognete svom želudcu, i da isčistite svoj organizam. E da, čuo sam da je nuspojava od previše kukiče-podstiče mršavljenje. Mada verovatno će to neki smatrati kao dodatnu prednost. Ovako izgleda i prijatno vam bilo:
×
×
  • Create New...