Jump to content

Reprezentacije


El Karnisero

Recommended Posts

'Ајде бре сабери се... Звучиш к'о да су Бразил јеботе. Добили скуп неких локалних афричких аматера,Шамрок је за ту Екваторијалну Гвинеју Барселона.

Да су фаворити јесу,јебига све неке леве екипе учествују. Ја пратим,свим срцем уз Замбију! :rockdevil:

Share this post


Link to post
Share on other sites

'Ајде бре сабери се... Звучиш к'о да су Бразил јеботе.

 

Igrali su sa Brazilom na Svetskom Prvenstvu 2010. i sasvim se pristojno nosili. Da sudija nije poklonio gol Brazilu, bilo bi cupavo do kraja. Seti se gola Luisa Fabiana kada je 2 puta (i slovima DVA puta) igrao rukom pre nego sto je postigao gol. Takodje su imali potpunu dominaciju nad Portugalom na istom Sv. Prvenstvu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Сећам се Фабијановог гола,ал' колико се сећам добио их је Бразил 2 или 3-0. За Португал се не сећам. Поента је да то што су до сад добијали којекакве локалне рибаре,фрулаше и шамане не значи да играју као сат. Кад буду играли са неким крштеним тимом видећемо шта ће да буде.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Кад буду играли са неким крштеним тимом видећемо шта ће да буде.

 

Zato sam i napisao gore da jedva cekam finale sa Ganom, koji su uz njih jedina prava ekipa. Samo su u Africi apsolutno dominantni, nista sire, nisam ni mislio da su neka sad svetska sila.

 

Sto se tice one utakmice sa Brazilom bilo je 3:1, Drogba im je dao gol. A protiv Portugala su imali zaista igru i dominaciju tokom celog meca i pukom srecom su Portugalci izvukli bod tu.

Edited by El Pistolero

Share this post


Link to post
Share on other sites

Поента је да то што су до сад добијали којекакве локалне рибаре,фрулаше и шамане не значи да играју као сат.

:haha:

 

а ни Нигерија не може да се поврати што је глупо кад се погледа колика је то држава.

 

kakave veze ima to sto su oni velika drzava...i kanada je ogromna,pa nikada nece imati fudbal...

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Нигерија има 5 пута више становника од Канаде плус има фудбалску традицију у последњих 20 година и дала је велике фудбалере попут Окоче и компаније.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Увек на том Купу нација буде неко изненађење. Један од разлога зашто је до јаја гледати то такмичење.

 

Иначе, Капело:

 

"Uvredili su me i naneli štetu mom autoritetu. Ono što me je povredilo i prinudilo me da podnesem ostavku je nepoštovanje baš anglo-saksonskog osećaja za pravdu koji kaže da je svako nevin dok se ne dokaže da je kriv. U Terijevom slučaju su me užasno uvredili, udarili mi na autoritet i stvorili mi problem u ekipi!".

 

FA je odlučila da oduzme kapitensku traku Džonu Teriju u reprezentaciji Engleske bez konsultacija sa selektorom, zbog toga što se protiv iskusnog štopera vodi proces zbog vređanja Antona Ferdinanda iz KPR-a na rasnoj osnovi.

 

"Nikada nisam tolerisao kada se pređu određene 'linije'. Te 'linije' su sada prekoračene i nisam imao nikakvu dilemu oko toga kakvu odluku da donesem", dodao je Kapelo.

 

Уз пригодну слику.

 

capello.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...