Jump to content

Battlefield


Brock Samson

Recommended Posts

По мени најбоља мултиплејер пуцачина икада, а дефинитивно најзабавнија и дефинитивно најбоља ствар која носи EA етикету. Такође, ко може одолети оној инспиративној "војној" музици у главном менију која нагони човека да се прихвати каквог оружија и јурне на улицу покушавајући да набоде неког бајонетом. Штета што такву забаву скоро увек покваре момци у плавом. Ипак, кога инспирација не понесе тако далеко ту су синглплејер кампање а ако имате друшто (што више то боље) можете направити пар сесија које просто миришу на барут а, пошто постоји могућност користити возила у разне сврхе, и на бензин.

 

BF1942box.jpgBattlefield2Cover.jpgBattlefield_2142_box_art.jpg

 

Трећи део се жељно ишчекује ове године, а сигуран сам да неће разочарати све док могу да чујем познати ритам "ТА ДА ДАМ ДА ДАМ ДАМ!" у главном менију.

Edited by Brock Samson

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bio je i Vietnam, mada s obzirom koliko je shit dobro sto ga nisi stavio. Nisam igrao ovaj zadnji, mada cujem da je dobar, a dvojka mi je ostavila prilicno mlak utisak (ne gotivim preterano moderne oruzane sukobe, koliko god ameri smarali sa Drugim SveCkim Ratom jos vise smaraju sa modernim bullshit scenarijima). 1942 ostaje def. najzanimljivija MP pucacina pored, za mene neprikosnovenog Natural Selection mod-a iz Half Life-a 1.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 months later...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...