Теша Тешановић Posted May 13, 2008 Report Posted May 13, 2008 ivica kecer poznatiji kao satana panonski je bio jedinstven covek.patio je od shizofrenije,voleo je da uzima pilule,bio je uglavnom gej(jednom je bio i strejt),voleo je da povredjuje samoga sebe,proveo je dosta vremena u psihjatriji drugim recima covek je ziveo pank.on je sam rekao da je za njega pank nesto sto se zivi a ne sto se slusa.ostavio je za sobom dosta muzike i gomilu poezije. 1 Quote
vudun Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Auu, izbrisa gomilu postova - svaka čast za trud! K'o što rekoh već, uvek se odnesem od grohotnog sme'a kad čujem pesmicu ''Lepi Mario'', ''Advokat'', i ''Ja sam svom tati...'' ''Trpi Kurvo'' mu je takođe eXtra stvarčica. Jedino ne gotivim one psycho pesme posvećene njegovoj kevi ... Ne znam samo, što u svojim pesmama često spominje moju omiljenu zemlju posle Srbije - Novi Zeland. Quote
23/16 Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Nikada ga nesto nisam voleo, ali stvarno je bio lud. Quote
Vlladimir Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Auu, izbrisa gomilu postova - svaka čast za trud! K'o što rekoh već, uvek se odnesem od grohotnog sme'a kad čujem pesmicu ''Lepi Mario'', ''Advokat'', i ''Ja sam svom tati...'' ''Trpi Kurvo'' mu je takođe eXtra stvarčica. Jedino ne gotivim one psycho pesme posvećene njegovoj kevi ... Ne znam samo, što u svojim pesmama često spominje moju omiljenu zemlju posle Srbije - Novi Zeland. Novi Zeland? Pominje ga samo u ''Lepi Mario'' i ''Milijana Ima Gliste'' I gomila pscyho pesama, posvećena je njegovom najboljem prijatelju Dejanu, a ne njegovoj majci. To što je posvećivao majci, u najvećoj meri nikad nije ni snimljeno, osim onih par stvari na albumu ''Olimpijske Nuklearne Igre''. Koliko znam, jedan od najbližih Satanovih prijatelja je bio Srbin, i to onaj punk pisac, sad ne mogu da se setim kako se zvao, ali uglavnom nosi beretku, matori baja...živeo je neko vreme u engleskoj. Mozda se setim za neki naredni post. Quote
WIZARD OF GORE Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 aha znam ko je taj matori panker, ali ni ja ne mogu da se setim kako se zove ima i intervju sa njim u jednom starom rock expressu Quote
Feniks . Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 aha znam ko je taj matori panker, ali ni ja ne mogu da se setim kako se zove ima i intervju sa njim u jednom starom rock expressu Glisic... Quote
vudun Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 (edited) Novi Zeland? Pominje ga samo u ''Lepi Mario'' i ''Milijana Ima Gliste'' I gomila pscyho pesama, posvećena je njegovom najboljem prijatelju Dejanu, a ne njegovoj majci. To što je posvećivao majci, u najvećoj meri nikad nije ni snimljeno, osim onih par stvari na albumu ''Olimpijske Nuklearne Igre''. Само тол'ко. Иначе, Иван Глишић је својевремено написао ''Амстердам'' Слађани Милошевић ... Edited May 15, 2008 by VooDoo SoloSouL Quote
Теша Тешановић Posted May 15, 2008 Author Report Posted May 15, 2008 (edited) u vezi satan stvar je u tome sto mi jasno dali je stvarno bio lud.mada izgleda da je stvarno imao shizofreniju Edited May 15, 2008 by Теша Тешановић Quote
delay Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Glisiceva knjiga o njihovom drugovanju: http://www.blog.hr/print/id/1622965009/iva...me-slobode.html Quote
Grob Bez Dna Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 nije losa knjizica.doduse, znam coveka koji je pisao.ne bih nikad rekao za njega da je bio blizak sa SP Quote
Теша Тешановић Posted May 15, 2008 Author Report Posted May 15, 2008 nisam citao knjigu ali mi je lik koji je citao knjigu rekao da taj glisic puno laze u knjizi 1 Quote
Lakšmi Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 Lagao ili ne, ja obožavam istog da čujem! Baš trenutno to i radim! Quote
Vlladimir Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 Lagao ili ne, ja obožavam istog da čujem! Baš trenutno to i radim! Ja imam neki bootleg iz 1989, sa akademije, gde se obraca publici nakon uvodne ''dragi sine moj'' i kaze: Vi u Beogradu ste zivi...oni u Zagrebu jucer su manje zivi...zivi,,vise su kremenizirani. glas iz publike (podseca na caneta iz brejkersa): pa za takve postoji posebna terapija...da,daaaa. Najkultnije su satanove izjave: ''moji tekstovi su futuristicki'' ''jucer sam sreo neke punkere sto se zovu po nacionalnosti'' Quote
Justin Case Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 burazer iz Pazove je bio security kod njega na koncertu,potvrdio mi je sve nenormalne price o Satanu,znaci stage-preformance neverovatan,usput mi je rekao interesantnu stvar,kaze da je Satanov stari bio lud koliko i Satan pa i duplo ludji...na foru,ovaj mu je do kolena kakav je ono manijak bio... Quote
hah Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 ko mi obrisa post odavde???? samo sam pomenula najlegendarnije pesme,tipa "dragi sine moj","ochi u magli","iza zida" isl... i to da je chovek legenda...njak... Quote
Grob Bez Dna Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 nisu glisicu stigle cizme slobode... nisu glisicu stigle cizme slobode... Quote
Jabba the Hutt Posted May 20, 2008 Report Posted May 20, 2008 Najveci car ikada. Druzio se i sa Nikolom Vranjkovicem, secam se da sam citao neki intervju u kojem Nikola prica o dogadjajima sa njim, kad ga je doveo gajbi, kako ga je gledala Nikolina baba Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted May 20, 2008 Report Posted May 20, 2008 Najveci car ikada. Druzio se i sa Nikolom Vranjkovicem, secam se da sam citao neki intervju u kojem Nikola prica o dogadjajima sa njim, kad ga je doveo gajbi, kako ga je gledala Nikolina baba Kako ga je gledala? Znaš,dvoje su se tako smuvali. Quote
Jabba the Hutt Posted May 20, 2008 Report Posted May 20, 2008 Ma zenu zamalo da udari srcka kad ga je videla, izgledao ko karakondzula Quote
Теша Тешановић Posted May 21, 2008 Author Report Posted May 21, 2008 satanov cale je bio lud??za ovo prvi put cujem Quote
RaBel Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 menE se najvishe svidja ona poslednja antisrpska UJDO FORCE faza Quote
vudun Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 Па да. Види ти се то по трећој ставки потписа. Quote
Recommended Posts