Jump to content

Recommended Posts

Posted

ivica kecer poznatiji kao satana panonski je bio jedinstven covek.patio je od shizofrenije,voleo je da uzima pilule,bio je uglavnom gej(jednom je bio i strejt),voleo je da povredjuje samoga sebe,proveo je dosta vremena u psihjatriji drugim recima covek je ziveo pank.on je sam rekao da je za njega pank nesto sto se zivi a ne sto se slusa.ostavio je za sobom dosta muzike i gomilu poezije.

• Like 1
Posted

Auu, izbrisa gomilu postova - svaka čast za trud! :rockdevil:

K'o što rekoh već, uvek se odnesem od grohotnog sme'a kad čujem pesmicu ''Lepi Mario'', ''Advokat'', i

''Ja sam svom tati...''

''Trpi Kurvo'' mu je takođe eXtra stvarčica. Jedino ne gotivim one psycho pesme posvećene njegovoj kevi ...

Ne znam samo, što u svojim pesmama često spominje moju omiljenu zemlju posle Srbije - Novi Zeland. :)

Posted
Auu, izbrisa gomilu postova - svaka čast za trud! :rockdevil:

K'o što rekoh već, uvek se odnesem od grohotnog sme'a kad čujem pesmicu ''Lepi Mario'', ''Advokat'', i

''Ja sam svom tati...''

''Trpi Kurvo'' mu je takođe eXtra stvarčica. Jedino ne gotivim one psycho pesme posvećene njegovoj kevi ...

Ne znam samo, što u svojim pesmama često spominje moju omiljenu zemlju posle Srbije - Novi Zeland. :)

Novi Zeland?

Pominje ga samo u ''Lepi Mario'' i ''Milijana Ima Gliste''

I gomila pscyho pesama, posvećena je njegovom najboljem prijatelju Dejanu, a ne njegovoj majci.

To što je posvećivao majci, u najvećoj meri nikad nije ni snimljeno, osim onih par stvari na albumu ''Olimpijske Nuklearne Igre''.

Koliko znam, jedan od najbližih Satanovih prijatelja je bio Srbin, i to onaj punk pisac, sad ne mogu da se setim kako se zvao, ali uglavnom nosi beretku, matori baja...živeo je neko vreme u engleskoj. Mozda se setim za neki naredni post.

Posted
aha znam ko je taj matori panker, ali ni ja ne mogu da se setim kako se zove :) ima i intervju sa njim u jednom starom rock expressu :da:

Glisic...

Posted (edited)
Novi Zeland?

Pominje ga samo u ''Lepi Mario'' i ''Milijana Ima Gliste''

I gomila pscyho pesama, posvećena je njegovom najboljem prijatelju Dejanu, a ne njegovoj majci.

To što je posvećivao majci, u najvećoj meri nikad nije ni snimljeno, osim onih par stvari na albumu ''Olimpijske Nuklearne Igre''.

Само тол'ко. :)

Иначе, Иван Глишић је својевремено написао ''Амстердам'' Слађани Милошевић ...

Edited by VooDoo SoloSouL
Posted
Lagao ili ne, ja obožavam istog da čujem! Baš trenutno to i radim!

Ja imam neki bootleg iz 1989, sa akademije, gde se obraca publici nakon uvodne ''dragi sine moj'' i kaze:

Vi u Beogradu ste zivi...oni u Zagrebu jucer su manje zivi...zivi,,vise su kremenizirani.

glas iz publike (podseca na caneta iz brejkersa): pa za takve postoji posebna terapija...da,daaaa.

Najkultnije su satanove izjave: ''moji tekstovi su futuristicki''

''jucer sam sreo neke punkere sto se zovu po nacionalnosti''

Posted

burazer iz Pazove je bio security kod njega na koncertu,potvrdio mi je sve nenormalne price o Satanu,znaci stage-preformance neverovatan,usput mi je rekao interesantnu stvar,kaze da je Satanov stari bio lud koliko i Satan pa i duplo ludji...na foru,ovaj mu je do kolena kakav je ono manijak bio...

Posted

ko mi obrisa post odavde????

samo sam pomenula najlegendarnije pesme,tipa "dragi sine moj","ochi u magli","iza zida" isl... i to da je chovek legenda...njak...

Posted

Najveci car ikada. Druzio se i sa Nikolom Vranjkovicem, secam se da sam citao neki intervju u kojem Nikola prica o dogadjajima sa njim, kad ga je doveo gajbi, kako ga je gledala Nikolina baba :)

Guest Razbijač-NAAĆI
Posted
Najveci car ikada. Druzio se i sa Nikolom Vranjkovicem, secam se da sam citao neki intervju u kojem Nikola prica o dogadjajima sa njim, kad ga je doveo gajbi, kako ga je gledala Nikolina baba :)

Kako ga je gledala?

Znaš,dvoje su se tako smuvali.

• 2 weeks later...