Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted
comment_1667632

ivica kecer poznatiji kao satana panonski je bio jedinstven covek.patio je od shizofrenije,voleo je da uzima pilule,bio je uglavnom gej(jednom je bio i strejt),voleo je da povredjuje samoga sebe,proveo je dosta vremena u psihjatriji drugim recima covek je ziveo pank.on je sam rekao da je za njega pank nesto sto se zivi a ne sto se slusa.ostavio je za sobom dosta muzike i gomilu poezije.

comment_1668778

Auu, izbrisa gomilu postova - svaka čast za trud! :rockdevil:

K'o što rekoh već, uvek se odnesem od grohotnog sme'a kad čujem pesmicu ''Lepi Mario'', ''Advokat'', i

''Ja sam svom tati...''

''Trpi Kurvo'' mu je takođe eXtra stvarčica. Jedino ne gotivim one psycho pesme posvećene njegovoj kevi ...

Ne znam samo, što u svojim pesmama često spominje moju omiljenu zemlju posle Srbije - Novi Zeland. :)

comment_1668807
Auu, izbrisa gomilu postova - svaka čast za trud! :rockdevil:

K'o što rekoh već, uvek se odnesem od grohotnog sme'a kad čujem pesmicu ''Lepi Mario'', ''Advokat'', i

''Ja sam svom tati...''

''Trpi Kurvo'' mu je takođe eXtra stvarčica. Jedino ne gotivim one psycho pesme posvećene njegovoj kevi ...

Ne znam samo, što u svojim pesmama često spominje moju omiljenu zemlju posle Srbije - Novi Zeland. :)

Novi Zeland?

Pominje ga samo u ''Lepi Mario'' i ''Milijana Ima Gliste''

I gomila pscyho pesama, posvećena je njegovom najboljem prijatelju Dejanu, a ne njegovoj majci.

To što je posvećivao majci, u najvećoj meri nikad nije ni snimljeno, osim onih par stvari na albumu ''Olimpijske Nuklearne Igre''.

Koliko znam, jedan od najbližih Satanovih prijatelja je bio Srbin, i to onaj punk pisac, sad ne mogu da se setim kako se zvao, ali uglavnom nosi beretku, matori baja...živeo je neko vreme u engleskoj. Mozda se setim za neki naredni post.

comment_1668821
Novi Zeland?

Pominje ga samo u ''Lepi Mario'' i ''Milijana Ima Gliste''

I gomila pscyho pesama, posvećena je njegovom najboljem prijatelju Dejanu, a ne njegovoj majci.

To što je posvećivao majci, u najvećoj meri nikad nije ni snimljeno, osim onih par stvari na albumu ''Olimpijske Nuklearne Igre''.

Само тол'ко. :)

Иначе, Иван Глишић је својевремено написао ''Амстердам'' Слађани Милошевић ...

Edited by VooDoo SoloSouL

comment_1671359
Lagao ili ne, ja obožavam istog da čujem! Baš trenutno to i radim!

Ja imam neki bootleg iz 1989, sa akademije, gde se obraca publici nakon uvodne ''dragi sine moj'' i kaze:

Vi u Beogradu ste zivi...oni u Zagrebu jucer su manje zivi...zivi,,vise su kremenizirani.

glas iz publike (podseca na caneta iz brejkersa): pa za takve postoji posebna terapija...da,daaaa.

Najkultnije su satanove izjave: ''moji tekstovi su futuristicki''

''jucer sam sreo neke punkere sto se zovu po nacionalnosti''

comment_1672039

burazer iz Pazove je bio security kod njega na koncertu,potvrdio mi je sve nenormalne price o Satanu,znaci stage-preformance neverovatan,usput mi je rekao interesantnu stvar,kaze da je Satanov stari bio lud koliko i Satan pa i duplo ludji...na foru,ovaj mu je do kolena kakav je ono manijak bio...

comment_1672511
Najveci car ikada. Druzio se i sa Nikolom Vranjkovicem, secam se da sam citao neki intervju u kojem Nikola prica o dogadjajima sa njim, kad ga je doveo gajbi, kako ga je gledala Nikolina baba :)

Kako ga je gledala?

Znaš,dvoje su se tako smuvali.

• 2 weeks later...