Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 282
  • Views 39.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Теша Тешановић
    Теша Тешановић

gde si sada moj brate da zajedno maloletnice jebemo sta bi dao da se ponovo vremena vrate i da kao nekada idemo da se provedemo   dosadni su meni dani ovi jer oko mene su sve neki smorovi

• Теша Тешановић
    Теша Тешановић

Pitanje   Zasto majko pobogu zasto uvek me muci nesto muci me pitanje vecno zbog kog nemogu da zivim srecno   Zasto svaka dobra cura ima onog koj joj gura zasto one koje su picke cuva

• Теша Тешановић
    Теша Тешановић

tako me boli kurac za tebe tako mi je svejedno za sve samo to je moj spas tako barem mogu da spasem sebe   probao sam ti objasnim istrosio sam sebe time i nisam ti ucinio svet jasnim i

comment_1924282
Pa sama si napisala na forumu, a meni si privatno i još koju stvar o Wizardu rekla. :D

Još kad bi on bio blesav da se primi na to...

ne znam zasto bi bio blesav./ hoces da kazes da sam ja govno?

Da sigurno sam ti rekla, rekla sam tri da je divan i najlepsi jeste divan i najlepsi i najbolji, ako je nekom krivo jbg nek ide na plasticnu operaciju.

comment_1924292
ne znam zasto bi bio blesav./ hoces da kazes da sam ja govno?

Da sigurno sam ti rekla, rekla sam tri da je divan i najlepsi jeste divan i najlepsi i najbolji, ako je nekom krivo jbg nek ide na plasticnu operaciju.

Meni si rekla da sam sexy, i to nekoliko puta, a da pritom nisi pominjala plastičnu operaciju. :mrgreen:

Mislim, morao bi čovek da bude blesav da te ozbiljno shvati, kad ti svakom muškarcu koga ugledaš kažeš da je sexy i da ga voliš. :rolleyes:

• Author
comment_1924293

sherie moram da te razocaram ali wizard of gore voli odrasle devojke.to ne znaci da si nezrela ili tako nesto vec si previse mala

A i svaka cast Tesi Tesanovicu na obdarenoj bozanskoj lepoti. Samo cu toliko da kazem.

hvala hvala ali na tvoju zalost i ja sam previshe star za tebe

comment_1924297
sherie moram da te razocaram ali wizard of gore voli odrasle devojke.to ne znaci da si nezrela ili tako nesto vec si previse mala

Prince Ja kada volim nekoga ne u smislu ljubavi znaci da ga volim kao drugara i imam pravo to da mu kazem ako to nekome smeta ili tako nesto onda je poremecen. I molicu te da prestanes o meni da komentarises, i idi komentarisi neke tvoje bendove.

Wizard of Gore neka voli sta hoce. Ja se nikada nisam nicemu ni nadala, ali imam pravo i da ga volim ako hocu i da tugujem. U zivotu nisam ni pomislila ni da bi on mene i mogao da pogleda.

comment_1924300

hvala hvala ali na tvoju zalost i ja sam previshe star za tebe

To sto imam odredjeno misljenje o tvom izgledu, ne znaci nista drugo nego samu cinjenicu da samo mislim da si lep, nista vise.Zasto uvek mora da se sanja o nekom muskarcu ako mislis da je lep? to je glupost.

comment_1924301
Wizard of Gore neka voli sta hoce. Ja se nikada nisam nicemu ni nadala, ali imam pravo i da ga volim ako hocu i da tugujem. U zivotu nisam ni pomislila ni da bi on mene i mogao da pogleda.

Pa onaj ko može da voli nekoga s kim se nikada nije ni video je poremećen. I to vrlo teško.

comment_1924309
Pa onaj ko može da voli nekoga s kim se nikada nije ni video je poremećen. I to vrlo teško.

hvala. Umesto da vredjas ljude naokolo skloni se malo sa ovog foruma idi inadji sebi ravnu gospodju sa kojom ces stvoriti dom.

• Author
comment_1924311
To sto imam odredjeno misljenje o tvom izgledu, ne znaci nista drugo nego samu cinjenicu da samo mislim da si lep, nista vise.Zasto uvek mora da se sanja o nekom muskarcu ako mislis da je lep? to je glupost.

ma zezao sam se,naravno slazem se sa tobom i ja ne sanjam o svakoj devojci za koju mislim da je lepa.

hvala. Umesto da vredjas ljude naokolo skloni se malo sa ovog foruma idi inadji sebi ravnu gospodju sa kojom ces stvoriti dom.

hehe da da lepo si mu rekla,samo trebas da budes grublja.reci lepo "idi rado nesto korisno u zivotu,bilo sta,umesto da sa 27 na forumu se svadjas sa deprimiranim 16 godisnjim klinkama"

comment_1924317
ma zezao sam se,naravno slazem se sa tobom i ja ne sanjam o svakoj devojci za koju mislim da je lepa.

hehe da da lepo si mu rekla,samo trebas da budes grublja.reci lepo "idi rado nesto korisno u zivotu,bilo sta,umesto da sa 27 na forumu se svadjas sa deprimiranim 16 godisnjim klinkama"

to i ja kazem jbg. Ne volim da budem gruba, niti da vredjam ljude kao on. Strasno. Nek ide de oce.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.