Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 380
  • Views 28.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vozd Jovan Pogani
    Vozd Jovan Pogani

Bilo dobro majku mu... Al smo zderali... I lokali... Samo krstenja, svadbe, sahrane itd... Samo nek umire i nek se koti bagra... I nek se krste ko im jebe mater...  

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Vec sam u minusu do kraja tako da neka hvala. Jedino da uletim u kredit, a to raditi zbog zenidbe je suludo.   Oteraste me u minus. Ali biti los momak foruma je mnogo lepse nego biti totalno moder

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

I ja 3 u maju. Mator vala i ono sto bi rodbina rekla zreo za zenidbu, ali se ne dam jos uvek. Ranije nisam imao srece, ali nadam se da cu sledeci put imati. Nasao sam svoju srodnu dusu pa cemo videti

comment_2632725

Ne seri??? Stvarno? Onda se slazem sa tvojom konstatacijom. Mene sadrzaji dnevnika redovno razgnevljuju tako da ne verujem da bih preziveo ni prvu dekadu.

@ Generalni

Sve si bolji. Hahhahaha!!!

Edited by HEFEST

• 4 years later...
comment_2979160

Onaj trenutak kada bend na tvojoj svadbi odrzi obecanje da ce odsvirati pesmu mejdena... majica IM mora biti pri ruci

52c49d.jpg

Onaj trenutak kada bend na tvojoj svadbi odrzi obecanje da ce odsvirati pesmu mejdena... majica IM mora biti pri ruci

52c49d.jpg

52c49d.jpg

52c49d.jpg

52c49d.jpg

52c49d.jpg

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.