Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.9k
  • Views 240.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_363618

Ko ne voli Marduk nek ne dolazi na ovu temu,ni ja ne idem na temu o Iron Maidenu i serem.

Btw. Koja vam je najbolja stvar od Marduka?

:roll: svasta!! Zato sto ne bi imao i sta da seres biggrin.gifa: ,a o marduku mozemo! i jos jednom: tema je marduk, a ne hvaljenje marduka

• 4 weeks later...
comment_388365

Kakav kaligula kakav Mortuus???

kaligula je pevac (pevac?) Dark Funerala a ne Marduka.

Inace, jer se zna nesto vise o odlasku Legiona i o ovom novom pevacu, ko god on bio...? Mozda je opet neka polusrbenda kao Emil. smile.gif

E da Legion je otisao, a ne Kaligula smile.gifsmile.gifsmile.gif

Jebiga blek mi nije jaca strana :mrgreen:

A mortuus je novi pevac smile.gif

comment_388734

Ma ovaj Kai gejzir unosi pometnju u nase redove svojim dezinformacijama. smile.gif

Sad cu bas da odem da proverim na MARDUK sajtu... biggrin.gif

Ako su DF promenili nesto, o tome molim vas na DF topicu.

Kazu da Emil ima neke veze sa Srbijom, valjda su mu roditelji i jedan roditelj odavde. Inace Dragutinovic je srpsko prezime a Emil je cisto svedsko ime. Cuo sam da su neki likovi iz Srbije isli u Pestu na MARDUK koncert, kazu da su pricali sa njim i da zna nekoliko reci na srpskom, ali kada ga pitaju koje je nacionalnosti- svedjanin.

comment_388818

u jebote pa zar brljamo teme marduk ili dark funeral a

bas me zanima kakav je nov pevac sigurno nije bolji od emperora magusa ali znamo da legion je najaci

comment_388972

Imao sam prilike da pricam sa njima kad su svirali u Pragu u Ceskoj Republicu.Momci su NSBM bend i po meni najbolji njhov Cd je Panzer.

Naravno da su protiv Jevreja!!Isus je Jevrejsko kopile, a oni su NS tako da je logicno da su protiv Jevreja!!!

Bas su bili odusevljeni kad sam im rekao da sam iz Srbije i odmah su poceli da pljuju NATO kao Jevreksko cionistiku vojsku i Siptare koji su hteli da ukradu Srpsku zemlju.Momci su odlicno upuceni u nasa dogadjanja i znaju da ih dosta ljudi slusa u Srbiji!!!

comment_390097

Kazu da Emil ima neke veze sa Srbijom, valjda su mu roditelji i jedan roditelj odavde. Inace Dragutinovic je srpsko prezime a Emil je cisto svedsko ime. Cuo sam da su neki likovi iz Srbije isli u Pestu na MARDUK koncert, kazu da su pricali sa njim i da zna nekoliko reci na srpskom, ali kada ga pitaju koje je nacionalnosti- svedjanin.

Kol'ko Ima taj chovek roditelja? :?

Tri? Ili Mozhda vishe? biggrin.gif

comment_390101

Imao sam prilike da pricam sa njima kad su svirali u Pragu u Ceskoj Republicu.Momci su NSBM bend i po meni najbolji njhov Cd je Panzer.

Naravno da su protiv Jevreja!!Isus je Jevrejsko kopile, a oni su NS tako da je logicno da su protiv Jevreja!!!

Bas su bili odusevljeni kad sam im rekao da sam iz Srbije i odmah su poceli da pljuju NATO kao Jevreksko cionistiku vojsku i Siptare koji su hteli da ukradu Srpsku zemlju.Momci su odlicno upuceni u nasa dogadjanja i znaju da ih dosta ljudi slusa u Srbiji!!!

Isus je u originalu Jeshua... Prochita'o sam u nekoj ristjanskoj knjizi da to ime kao navodno u prevodu znachi "spas bozhiji"... Kakva lupetanja... smile.gif

Jeshua je za jevreje ko Srba za Srbe... Nema spora...

I da on je inache Jevrejsko-Lazhljivo-Mrtvo-Pedersko Kopile shto se rodilo na dupe u shtali...