Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

icon_smile.gif

skarhead,strife,sick of it all,madball,one life crew,e. town,ryker's,blood for blood, biohazard, hatebreed, 25 ta life, agnostic...........

• 3 weeks later...
  • Replies 2.5k
  • Views 213.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ne znam što se toliko potresaš oko toga. Meni se ne svidja 80% stvari koje ti okačiš pa me boli patka da komentarišem.

• Kako bi bilo lepo da Deatwish bankrotira, Cold World potpiše za npr. Nuclear Blast, a svi ostali roknu u nekom terorističkom napadu.... Već godinama je smešno šta se sve etiketira kao hardcore...

• Guest Razbijač-NAAĆI
    Guest Razbijač-NAAĆI

VRNITE HARD CORE U SRBIJU,TO JE SEVDAH.METALCI SMARAJU,SVE SAMI INTELEKTUALCI POSTALI,I SVI FINI,NIT PIJU,NIT PUŠE,NA KONCERTIMA SKAKUĆU KO ĐIVĐANI,MA VRAĆAJTE HARD CORE! FULL SIZE!!!!!

ne dozvolimo da i ova tema ode u racku!

dolaze ovde ljudi, koji slusaju, zive hc......ima jos mnogo da se kaze....

Earth Crisis,Pro-Pain,Born From Pain,Vietnom,Ramallah,No Innocent Victim,Purification,Bloodstain,Sentence,Settle The Score...+ sve pomenuto!

Ziveli pivopije.gif

moze se reci da kod vecine navedenih prismrdi metal.... mhihi.gif

a neki su skroz prze metal, koliko sam upoznat

Ma kao sto kaze kolega VISE od pola toga je Metal,ti bendovi mene uglavnom smaraju zesce icon_wink.gif

Edited by Milance Dzanki

preslusao neko nevo 25 ta life, agnostic....ove albume iz 2004.?

ima, ima Another Voice se zove, gledo sam i spotic za pesmu PEACE, na bugarskoj MM televiziji...odlican je album....

kako ti se cini 25?

pa slucajno sam bio u prilici da cujem, ne zato sto sam hteo naravno...i metal k'o metal...sranje...mada ima malo HCa pa bih i mogao da slusam jednom u tri meseca icon_smile.gif

Si slusao split Discipline-a i Agnostic-a...zove se Working Class Heroes!!! icon_confused.gifpukeface.gificon_mad.gif

pa ne znam, nisam jos preslusao icon_smile.gif ali ako su oni heroji radnicke klase ja sam heroj svih rejvera musik19.gif ...a i Discipline su seljacine, iako mi se svidja ono sto sviraju...

'ebo te rubi icon_smile.gif ...zato sto su prvo bili HC Oi nabildovani macho dziberi, zatim su svirali u Cro sa lokalnim naci metal - nesto bendom.Tada ih organizator nije isplatio jer nije imao para, i pitao jel to ok sa njima a oni su rekli da nema veze, a kad su se vratili u Holandiju pljuvali po tom liku gde god su stigli (lik i jeste za pljuvanje ali oni su licemeri).Na kraju su se naglo preobratili i hteli da biju nekog nacistu na certu...ma strasno...

ma verujem ti ja....... icon_wink.gif

Edited by Sid