Jump to content

perzekjušn menijak

Iskreni članovi
 • Posts

  1716
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

perzekjušn menijak last won the day on December 17 2023

perzekjušn menijak had the most liked content!

2 Followers

Profile Information

 • Location
  Povlen

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

11326 profile views

perzekjušn menijak's Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

1.1k

Reputation

 1. https://n1info.rs/vesti/apelacioni-sud-oslobodio-okrivljene-za-ubistvo-slavka-curuvija/
 2. Meni je toliko dobar da original nisam pustio čak ni poredjenja radi. Ma predobar mi. Ne znam da li je dan jedan prošao da ga nisam čuo od početka do kraja.
 3. https://n1info.rs/vesti/darko-glisic-preti-opozicionaru-iz-kraljeva-ako-hoces-da-se-igras-vatrom-dobices-vatru/ Samo neopisivo žestoke batine sa SNS ološ a za ovu seljačinu naročito.
 4. Issues keva. Prvi kada se pojavio nisam mogao da ih svarim. Drugim me već ortak (stariji metalac od mene 2-3 god.) dobro smarao ali opet nije to bilo to ali bolje leglo. Follow the Leader sam kupio na traci negde neposredno pred bombarovanje 1999. To je već bilo dosta bolje. Došao iz vojske 2000. i tamo negde kraj 2000/početak 2001. se navukao na album. Bolji nisu izdali niti će izdati.
 5. https://stream.playradio.rs:8443/play.mp3 Host - IX Incendiary - Change The Way You Think About Pain Metallica - 72 Seasons
 6. Napisah "neko pametan" da objasni.
 7. Još kada bi neko pametan umeo da objasni šta su to "drugosrbijanci" bilo bi dobro.
 8. A zipa ovog što pominje Ruse. Pa ti Rusi su još veći polusvet od većine Srba. Daleko im lepa kuća.
 9. Ima nas još koji su tako pročitali. 😀 https://nova.rs/vesti/politika/isplivao-snimak-iz-beogradske-arene-ljudi-na-tribinama-i-na-terenu-video/ https://n1info.rs/vesti/izbori-2023/brnabic-se-oglasila-povodom-glasaca-iz-republike-srpske-u-areni/ https://n1info.rs/vesti/izbori-2023/tu-su-zbog-lokalnih-izbora-eko-straza-o-biracima-iz-rs-u-areni/
 10. https://n1info.rs/vesti/izbori-2023/statisti-statisti-pripadnici-obezbedjenja-u-areni-izbacili-clanove-rik-a/
 11. Razume se, nakon što uzviknete Allahu ekber na biračkom mestu aktivirajte eksploziv pod jaknom.
 12. https://n1info.rs/biznis/propali-pregovori-vlade-i-poljoprivrednika/ „Na kraju nam je premijerka izbacila brošuru SNS-a gde piše da ćemo mi dobiti 300 evra u sledećoj godini, to je bio jedan cirkus običan, gde smo mi sedeli sat i nešto bezveze“, naveo je Ćurčić ističući da u brošuri koju im je dala premijerka „piše svašta i svačega obećanog“, ali da oni u ta obećanja ne veruju. „Mi smo totalno razočarani. Klovnovi su otišli njihovim putem, a mi svojim kućama“.
 13. Ovde neki i dalje ne shvataju da SNS nije nikakva politička partija nego prava kriminalna tj. mafijaška organizacija. Politika im je samo paravan. Uveli su kriminal i kriminalce u sve elemente države/vlasti na način koji u Srbiji nije zabeležen. Kao takvi ubedljivo su najgora opcija da to nije ni za poredjenje. Ko to do sada nije skapirao stvarno je glup da je to neopisivo.
 14. https://n1info.rs/vesti/izbori-2023/djukanovic-objavio-snimak-ljudi-s-fantomkama-udaraju-standove-sns/ Djuka bizon opet briljira. 😄😄
×
×
 • Create New...