Posted December 9, 200816 yr comment_1815850 Letos se po Bugarskoj vrtela jedna njegova pesma "All sumer long". Pevljiva je i brzo ulazi u ushi pa rekoh da pitam da li ga neko slusha i shta mislite o njemu.
December 24, 200816 yr Author comment_1827707 Skoro sam chula jednu pesmu koju je on otpevao sa Nickelback-om, ali mi se nije neshto mnogo dopala na prvo slushanje, sad chak ne mogu ni da se setim kako se zove.
December 24, 200816 yr comment_1827733 Obradjivanje pesme kao sto je Sweet home Alabama je tesko skrnavljenje. Slicno je radio i sa Sad but true.... Tezak foler i nula od autora.
December 24, 200816 yr Author comment_1827735 Pa i nije bash neshto obradjivao pesmu- samo je spomenuo njeno ime...
December 25, 200816 yr comment_1828346 Jedna od najsmešnijih pojava u rock muzici, u negativnom smislu.
December 25, 200816 yr comment_1828466 Jedna od najsmešnijih pojava u rock muzici, u negativnom smislu. Не бихс е сложио, сувише си благ. Он је једна од најјаднијих појава у музици у сваком смислу. Не подносим га из дубине душе.
December 25, 200816 yr comment_1828473 Не бихс е сложио, сувише си благ. Он је једна од најјаднијих појава у музици у сваком смислу. Не подносим га из дубине душе. Amin
December 26, 200816 yr comment_1828650 Ако си икад могла да га свариш, не видим да је наша пљувачина разлог да престанеш. Али, мора да имаш много јак желудац и апсолутно одсуство укуса ако можеш да слушаш онакве баљезгарије.
December 26, 200816 yr Author comment_1828653 Ако си икад могла да га свариш, не видим да је наша пљувачина разлог да престанеш. Али, мора да имаш много јак желудац и апсолутно одсуство укуса ако можеш да слушаш онакве баљезгарије. Ti ne mozesh da imash mishljenje o tome da li ja imam ukusa ili ne, kad uopshte ne znash shta slusham. S druge strane, ako sam rekla da je pesma "All summer long" pevljiva i da ulazi u ushi, nisam time rekla da mi se sama pesma svidja niti da slusham Kid Rock-a. Mada, ne slazem se s tim da je on obradio pesmu "Sweet home Alabama" jer je nije obradio i o tome sam vec govorila, ne zelim da se ponavljam. Inache, kao shto vec znash ako si chitao moje predjashnje postove na ovu temu, a vidim da jesi, imala sam priliku da chujem josh neke stvari od njega i apsolutno ne smatram da je on neka inovacija u rock muzici. Takodje- shto se tiche ukusa- niko nikome ne moze da kaze da "ima odsustvo ukusa" jer su ukusi razlichiti. Ja nikada u zivotu ne bih slushala rep jer smatram da je to totalno besmislena i neemotivna muzika, ali poshtujem tudji izbor, t.j. izbor onih koji su reshili da uzivaju u toj muzici i sigurno im necu reci da nemaju ukusa.
December 26, 200816 yr comment_1828712 Pa i nije bash neshto obradjivao pesmu- samo je spomenuo njeno ime... Ne uopste, rif se provlaci kroz celu pesmu. Skrnavljenje tesko - Bad American ass Edited December 26, 200816 yr by Nerevar
December 26, 200816 yr comment_1829091 Ti ne mozesh da imash mishljenje o tome da li ja imam ukusa ili ne, kad uopshte ne znash shta slusham. S druge strane, ako sam rekla da je pesma "All summer long" pevljiva i da ulazi u ushi, nisam time rekla da mi se sama pesma svidja niti da slusham Kid Rock-a. Mada, ne slazem se s tim da je on obradio pesmu "Sweet home Alabama" jer je nije obradio i o tome sam vec govorila, ne zelim da se ponavljam. Inache, kao shto vec znash ako si chitao moje predjashnje postove na ovu temu, a vidim da jesi, imala sam priliku da chujem josh neke stvari od njega i apsolutno ne smatram da je on neka inovacija u rock muzici. Takodje- shto se tiche ukusa- niko nikome ne moze da kaze da "ima odsustvo ukusa" jer su ukusi razlichiti. Ja nikada u zivotu ne bih slushala rep jer smatram da je to totalno besmislena i neemotivna muzika, ali poshtujem tudji izbor, t.j. izbor onih koji su reshili da uzivaju u toj muzici i sigurno im necu reci da nemaju ukusa. Мислио сам на ЧУЛО укуса, заборавио сам ту једну реч. Тако би се савршено уклопило у оно са желуцем. Мада, и та Лакримоза ми је жестоко сумњива. Реп није лош уопште. Данашњи стерилни хип-хоп је срање. Edited December 26, 200816 yr by RNA
December 26, 200816 yr comment_1829099 Kid Rock je personifikacija SVIH najkatastrofalnijih muzickih pojava koje je Amerika iznjedrila u poslednjih pola vijeka.
December 27, 200816 yr Author comment_1829210 Мислио сам на ЧУЛО укуса, заборавио сам ту једну реч. Тако би се савршено уклопило у оно са желуцем. Мада, и та Лакримоза ми је жестоко сумњива. Реп није лош уопште. Данашњи стерилни хип-хоп је срање. Na shta god da si mislio- uzasno si subjektivan.
December 27, 200816 yr comment_1829214 Ako je ovo javno pljuvanje Decijeg roka(Kid Rock) ,nedajte da se ugasi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alucard Earl of Black All well in...
December 28, 200816 yr comment_1829866 Na shta god da si mislio- uzasno si subjektivan. Апсолутно, нико никад није ни 50% објективан. Такво нешто не постоји.
December 28, 200816 yr comment_1830024 ljaxe.. Definitivno uzivas u muzici... ...Samo napred! Alucard Earl of Black All well in HELL!!!!!!!!!
December 28, 200816 yr comment_1830046 Hahaha koja meni nije jasna koja je poenta tog mentola u muzici, i kako je on uopste "uspeo"