March 31, 200916 yr comment_1907416 kad sam shvatila da vrtim peto slušanje na myspaceu reših da skinem album samo napred. odlično zvuči.
March 31, 200916 yr comment_1907449 Znate kako..izdavanjem albuma pomocu izdavacke kuce verovatno ne bi u samom startu dovelo do spoznaje sirokih narodnih masa o vasem postojanju, ali sigurno bi lakse dosli do vecih koncerata..lakse bi se progurali na neki festival (exit ili nesto slicno u okolini) ili ako dodje neki strani bend veci, ko zna..a spot mozete neki da snimite ( ne za neki budjavi sok, znam o cemu pricas:), pa i on bi se sa izdavacem vise verovatno vrteo..metropolis, adria mozda..drugi album obavezno da izdate!! pa makar sami stampali diskove!! disk je ipak disk, opipljivo nesto:) sve najbolje Verovao ili ne...i mi smo bukvalno tako razmisljali u pocetku...mozda ne platinum rekords ali definitivno izdavanje albuma...medjutim okolnosti kakve jesu, i u kakvom je 'statusu' nasa zemlja kada je u pitanju muzika, nisu bile povoljne da mi izdamo album i da neko na TAJ nacin cuje za nas (imali smo primedbe tipa : pevate na engleskom, probajte za par meseci, a vi nemate harmoniku? i sl. ). Sto se tice koncerata, uglavnom su to drugarske svirke, jer vece undeground svirke ne mogu da dodju do izrazaja - a i ne bi bile underground onda hehe. Svirali smo 2006 na exitu, verovali ili ne u 3am pred nekih 1500 ljudi i bilo je odlicno. bili smo najmladji bend na Exitu (mislim da smo svirali oko 6 meseci, ispravice me kolega ako gresim ). Sto se tice spota, upravo se dogovaramo na koji cemo nacin to da odradimo, a da ne bude standardno.... u pitanju su efekti,digitalne kamere, etc etc...dosta otkrivanja Uskoro nadam se imacemo svirku u Valjevu, a nastavicemo sa sto cescim svirkama, i zbog vas i zbog nas kad sam shvatila da vrtim peto slušanje na myspaceu reših da skinem album samo napred. odlično zvuči. Tako i ja neki put zabodem po 4h slusanja nozblida (neki bi rekli - vidi pozera slusa svoj bend ali koja je poenta pravljenja muzike ako sam ne uzivas u njoj ) , ali tu je uvek avril u mp3 listi da me vrati u zivot hehe... hvala na 'vrtenju' ipak se okrece :PP
March 31, 200916 yr comment_1907582 pustih sestri link. without jebe kevu hajd pa da vas čujemo uživo da bude pokrića za ovu dobru produkciju
April 1, 200916 yr Author comment_1907833 Johne, ajd' kazi Maxi da je totalna budala maxa je totalna budala. istina. ali ovaj byakynta sto se istripovao da je u bendu je potpuni kralj!
April 8, 200916 yr Author comment_1915467 Znaci, taj uopste nije u bendu... Kako? ma 100% je maxa (drugi dzitrista). zajebavam ga malo.
November 2, 200915 yr comment_2085738 Stari link za download albuma je pukao, evo ga novi: Klikni ovde i skini ovaj rocknroll album
December 22, 200915 yr comment_2117386 Ponovo preslusah posle jos prvog postavljanja.Svaka cast momci Jel ima nekog novog materijala ili svirki???
January 16, 201015 yr comment_2131156 Nosebleed - I Was In A Subculture And All I Got Was This Lousy EP [/img] Novi EP, na kome se nalaze 4 pesme plus tekstovi i shmartwork. Pesme susnimljene i miksovane u Pirana studiju u Kruševcu, a gazde snimanja subili Branko i Dandi (Sweeper). Poslušaj, prokomentariši ili nemoj http://www.sweepunk.com/Nosebleed_-_I_Was_In_A_Subculture_And_All_I_Got_Was_This_Lousy_EP.rar
January 17, 201015 yr comment_2131312 Preslusah ga,iskreno receno momci ne svidja mi se,a i produkcija je manje cista nego na proslom EP-u,valjda ste to i hteli tako.
January 17, 201015 yr comment_2131333 Dopada mi se ova prljavija produkcija, a i vrsta svirke, pogtovo Dzonijevi vokali, za ovih 10 vrtenja ep, solidno bas. Super fazon sto ste citirali Palahniuk-a. A sada se malo mrdnite i pocnite da radite svirke ove godine, taman ispromovisete album i ep.
January 17, 201015 yr comment_2131486 Zapravo, zvuk novog EPa je onakav kakav mi zelimo, trebalo je da i alum zvuci tako al' sam ga ja previse ispeglao Uskoro cemo napraviti cert u Beogradu. Pozdrav Edited January 17, 201015 yr by ghostchant
February 24, 201015 yr comment_2152430 Despite Everything (GREECE), punk rock bend iz Atine, dolazi u Beograd u sklopu evropske turneje na kojoj ce promovisati dva nova EP "In Desperate Times" i "With My Bear Hands" Myspace Kao podrska nastupice beogradski Nosebleed koji ce takodje predstaviti publici novi EP "I Was In A Subculture And All I Got Was This Lousy EP" Myspace Takodje ce nastupiti i beogradski Blankfile koji ce predstaviti novi LP "Turning The Season" Myspace Ocekuje nas puno noviteta, vidimo se!!! Cena karte 300 RSD.
May 24, 201114 yr comment_2350631 To! Samo mrznja prema hipsterima Inace skroz su vam dobra ova 2 izdanja, svjetski post-hc...