Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 136
  • Views 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ko kaze da je ovo mega zarazna igra onda je on budala koja nema zivot. Mislim , vec ti nije dovoljno sto nemas zivot na forumu , kao vecina nas , ali josh + Erepublik = no social life.   Ja sam je i

• Pre dva dana EPIC battle izmedju SAD i Srbije !!! Znachi najvecja bitka ikada u igri,preko 35 miliona dmg-a... Hrvati prisvojili Republiku Srpsku i konachno se zahuhtava rat nadam se,da ih vishe obr

• Author
comment_1912880

Pa kad ne posaljete PM i ne prihvatite INVITE, onda to tako bude. :)

Preporuka za one koji hoce da krenu, pocnite u Spaniji. Dobri ekonomski uslovi za zivot.

Posaljite mi PM, saljem INVITE, kad dostignete lvl6, doniram 1gold, u medjuvremenu doniram hranu i sve sto bude bilo potrebno. :)

• Author
comment_1917725

Cudna desavanja na politickoj sceni. Preostale dve regije idu pod eBugarsku. Posto nece biti eSrbije vise, nece biti rata sa eHrvatima i njihovim saveznicima. Planiraju se oslobodilacki ratovi za naredne dane. Konacno!

eBugari ce vratiti ove teritorije kad se steknu uslovi. Sve ovo je plan nase eVlade.

• Author
comment_1918008

Igra nije za svakoga. :P

Ja uskoro otvaram fabriku oruzija u Indoneziji pa svako ko planira da krene da igra, eto pocnite u Indoneziji pa cete moci da radite za mene (ljudi cesto imaju zelju da rade u domacim kompanijama). Bice raznih bonusa za radnike.

Obratite paznju da se zaposlite u firmi koja proizvodi oruzje, moving tickets ili hleb, kako bi ste napredovali u 'manufacturing' skillu. :D

comment_1919471

majku mu jebem :violent: što kreteni ranije malo ne rekoše da će akcija krenuti iz bugarske.....što na onom sajtu eserbia.iz.rs ne napisaše nešto na tu temu....koje sranje...grdne novce i wellness potroših na besmislene selidbe....jebeš ti ovo sranje - bacam se na Mafia Wars :rockdevil:

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.