February 8, 201213 yr comment_2473808 Na polovini cetvrte sezone sam, i imam neki lican utisak, da bi cela sezona bila mnogo bolja da je Ejmi neka picka nafurana kao zmaj iz skajrima, a unutra ovakva kakva je sada, bila bi odlican kontrast Sheldonu... Ovako me ova nervira kako progovori :/ Btw ta likusa koja glumi Ejmi u stvarnosti ima doktorat iz Neurobiologije (oblast u kojoj radi u seriji). http://bigbangtheory.wikia.com/wiki/Mayim_Bialik
February 8, 201213 yr comment_2473840 Ako vec mislite da je kvalitet Big Banga toliko opao, sta je onda sa How I Met Your Mother? Propade serija u potpunosti. Ne znam vise ni zasto je gledam.
February 8, 201213 yr comment_2473841 How I Met Your Mother je jedna retkih serija za koje mogu da kazem da mi je i dalje zanimljiva za gledati posle toliko sezona, ne znam sto smatras da je propala
February 8, 201213 yr comment_2473860 I ja, ne kontam sve ove priče o nekom drastičnom padu kvaliteta, srozavanju... Biće da nemam toliko sofisticiran smisao za humor i kritiku.
February 8, 201213 yr comment_2473911 Ajde ne prdinjaj života ti ako neko nije alternativan (ni kvazi ni stvarno) to sam ja. Pad je u kvalitetu iz jednog razloga, nedostatka ideja te uvođenja ženskih likova od kojih se ne zna koji je mrzniji, i koncentrisanja na njihove priče i ženske probleme. Vi gledajte ja vam ne branim, ali od razvodnjenih fora, scena i likova je meni muka.
February 8, 201213 yr comment_2473921 @Night Prowler: Mozda zato sto onaj gerijatrijski par vec nekoliko sezona nista smesno nije uradio, potpuno su se okanuli Barnijevih dozivljaja...
February 11, 201213 yr comment_2475780 HIMYM sam poceo da gledam dok se peta sezona davala. Secam se da sam sve epizode ogledao u roku od par nedelja, i kad sam sustigao najnovije epizode, delovale su mi kao krs. Onda, u trenucima dosade, uhvatio sam i odgledao celu petu sezonu u cugu i bio sam u fazonu- kako je do jaja aaaa i slicno. Ista stvar s BBT. Jednostavno nije isto kad se gleda u cugu i kad se cevci jedna epizoda nedeljno. Iako priznajem da u HIMYM previse paznje poklanjaju Marsalu i Lili koji mnooogo smaraju, a u BBT ovim zenama koje se takodje neverovatno dosadne u odnosu na momke, i jedna i druga serija i dalje mogu da pruze dobru zabavu i realno jos nisu spale na to da apsolutno nemaju sta da ponude.
February 11, 201213 yr comment_2475804 i jedna i druga serija i dalje mogu da pruze dobru zabavu i realno jos nisu spale na to da apsolutno nemaju sta da ponude. Slazem se. Pogledah i 4. sezonu...Bernadette je OK, Amy je u pocetku bila jako iritantna, u kasnijim epizodama je OK. Priya je najgori zenski lik u seriji uz onu debelu iz 2. sezone.
February 12, 201213 yr comment_2476670 Evo i ja odgledah cetvrtu sezonu, po mom misljenju, dve epizode su omanule, i to negde bas po sredini sezone, ostalo je malo slabije od prethodnih sezona. Potpisujem gore za Pryu, i za Amy, posebno je postala interesantna kada se "opustila"
February 13, 201213 yr comment_2476982 Ima li neko linkove za petu sezonu, od 11 epizode... Do 11 epizode sam nasao, a od 11 me vec mrzi da jurim, sve neki mrtvi linkovi :/ Ako neko moze da okaci, bio bih mu zahvalan.
February 13, 201213 yr comment_2477154 http://thepiratebay.se/search/big%20bang%20theory/0/7/0 Realno je najbolje preko torenta skidati, barem po meni.
February 13, 201213 yr comment_2477166 Kako kad sam trazio na TPB nisu mi izlazili ti rezultati Inace preko torenata samo i skidam. Hvala
February 13, 201213 yr comment_2477174 Samo kucaj ime serije u search, mada, mozes torente i direktno sa eztv.it da skidas, cak je dosta i preglednije
March 18, 201213 yr comment_2492473 The Big Bang Theory definitivno vremenom postaje sve losiji, ali sa vremena na vreme provuce se poneka dobra epizoda. Po meni najveci problem serije je sto u poslednje vreme forsiraju tolko veze i njihove odnose sa devojkama,a manje geek oriented stvari. Daleko mi je bilo interesantnije da gledam cetvorku kako se ponasaju kao asocijalni geekovi medju devojkama i failuju nego sada kada su se svi aklimatizovali i snasli(osim Kutrapolija). Nekako serija polako postaje klasican sitkom, pogotovo je Wolowitz najvise stradao u procesu, kada su ga vezali za Bernadette. Nekako ta magija neshvacenih naucnika sa svojim navikama, rutinama, i cudnim ponasanjem je zrtvovano radi pretvaranja serije u sitkom koji moze svako da gleda. Nije da je Big Bang Theory sada los, praticu ja ovo redovno, ali nije kao sto je bio pre.
March 19, 201213 yr comment_2492661 Sad će da dođe armija branilaca i da te napuni minusa. Zato što si u pravu.
March 19, 201213 yr comment_2492728 Ali bitno da je veciti buntovnik Andrija tu da donese istinu.I da sibne plus naravno.
March 19, 201213 yr comment_2492738 Nikad ne možeš svima ugoditi, jbg. I da nisu uveli nove likove nego nastavili po starom pojavili bi se mudroseri koji bi bili u fazonu kako serija stagnira, ne razvija se, stalno sve ide na isti fazon... Jbg, ja mogu bez problema da gledam novije epizode i ne da se neću smoriti nego ću se i dobro nasmejati i ne vidim razloga da me bilo ko ubeđuje da nisam u pravu ili da je njegov smisao za humor superiorniji od mog.
March 19, 201213 yr comment_2492753 Upravo to Lelece.U potpunosti si u pravu. Ali,svemocni Andrija ce ti svakako dati minus...aaaa cekaj,ne moze ti dati minus...ti si mod.
March 19, 201213 yr comment_2492790 Svemoćni Andrija je zaboravio da da plus lunaru, hvala lemi što si me podsjetio. Eo i tebi dva, u redu je