Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.6k
  • Views 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Može, dobra ideja. Sređeno.

• Krenula da reportuje i da pita kako se briše nalog i da hoće da te tuži

• je li samo za moderatore ova opcija da može da se promeni ime jednom u dve godine, ili svi to imaju a ne znaju?

comment_2659453

Sto se mene tice Vranjkovic moze da ide gde god pozeli. :P

Valjda je bio dogovor kada je koncert velike magnitude kao ovaj bilo kojeg domaceg benda, da se nadje na koncertima, pa secam se da si ti, objavio koncertnu promociju poslednjeg albuma Obojenog Programa u Gun-u. Zar nije i Riblja Corba imala temu za koncert u Areni?

comment_2659492
Valjda je bio dogovor kada je koncert velike magnitude kao ovaj bilo kojeg domaceg benda, da se nadje na koncertima, pa secam se da si ti, objavio koncertnu promociju poslednjeg albuma Obojenog Programa u Gun-u. Zar nije i Riblja Corba imala temu za koncert u Areni?

To je, zapravo, i bio moj predlog pre nekog vremena, ali je ostatak ekipe na Altaru izglasao suprotno. Svirku Obojenog Programa sam tada greškom tu otvorio, pa premestio na Svirke.

Upravo. Ako ne volis doticnog (ni ja ga nesto ne mirisem), siguran sam da ce biti ljudi sa foruma koji ce ici na njegov koncert.

Nadam se da više nećeš pretpostavljati da se vodim ovakvom vrstom pristrasnosti.

comment_2659512

@Lou, vidim da si jako otvorenog uma i razmisljanja, vidi se po tvojim postovima na raznim delovima foruma od zesceg bleka pa do ne metal muzike. Ali svako na kraju ima svoj kriptonit.

@Zen, ako je cena ulaznice odredjuje gde ce sta ici, onda ne bismo imali toliko velik izbor koncerata, jer bi sve islo na svirke. Verovatno ce taj naziv biti i korisniji.

comment_2659555
@Lou, vidim da si jako otvorenog uma i razmisljanja, vidi se po tvojim postovima na raznim delovima foruma od zesceg bleka pa do ne metal muzike. Ali svako na kraju ima svoj kriptonit.

Nema to nikakve veze sa time koju muziku slušam, u pitanju je princip. Nema pristrasnosti, kao što rekoh.

comment_2659894

Dobro, KKN sam prebacio na svirke, da ne bude onda izuzetaka. Onda bih predlozio da se domaci bendovi jedino stave na koncert, kada imaju veliku promociju albuma ili kakav festival. Nadam se da to svima odgovara.

P.S. Pobrisao sam spam na Bane temi.

• 2 weeks later...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.