Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2691755

pala mi je jedna ideja na pamet za berzu. mislim da bi sve bolje funkcionisalo kada se postavi tema npr, za diskove, da prodavac ili kupac, ima pravo da postuje na istoj posle 3 dana, time bi teme ostale pregledne i ne bi ih gusili sa dodatnim stranicama. what say, ye?

• Replies 1.6k
  • Views 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Može, dobra ideja. Sređeno.

• Krenula da reportuje i da pita kako se briše nalog i da hoće da te tuži

• je li samo za moderatore ova opcija da može da se promeni ime jednom u dve godine, ili svi to imaju a ne znaju?

comment_2691896

pala mi je jedna ideja na pamet za berzu. mislim da bi sve bolje funkcionisalo kada se postavi tema npr, za diskove, da prodavac ili kupac, ima pravo da postuje na istoj posle 3 dana, time bi teme ostale pregledne i ne bi ih gusili sa dodatnim stranicama. what say, ye?

Sasvim solidna ideja, onom liku MAKI777 smo svojevremeno rekli da postuje najviše jednom dnevno, baš je surovo udarao bump svojim temama.

Slična situacija je sa temama koje otvora badass, po dve-tri strane istorijata benda i najčešće nijedan komentar o samoj svirci, a čovek postuje skoro svaki dan.

comment_2691919

Jebeš takvu promociju.

Za te "svirka za nedelju dana", "još dva dana", "večeras!" fazone ima FB, pa neka tamo odbrojava u Oldmetalhead fazonu.

comment_2692632

idejica: pošto forum već izvesno vreme zakiva kao da sutra ne postoji i više se niko ni ne nada skorom boljitku, šta kažete da se ova stranica pretvori u baš zvaničnu yum stranicu na kojoj će bagra moći da spamuje i oserava se dok se forum ne digne?

više puta se već na fejsu pričalo u tim trenucima da nam treba takva stranica, a možda privuče i ponekoga novog, šta znaš :D

comment_2694184

Admine veliki i prepodobni, imam predlog, tj. pitanje.

Da li Recent Topics može da bude veći, tako da prikaže više tema? Voivod i ja to nekada zatrpamo temama za svirke, proširena verzija bi pružila preglednost kada ima drugih stvari, da ne prođu neopaženo.

• 3 weeks later...
comment_2695771

samo da se oglasim povodom teme za doris bizetic. malo bih da trolujem dodatno raju, ne brinite se ovo je samo izolovan slucaj i eksperiment koji zelim da provedem, koliko klasican yumetal posetilac moze da rejdzuje, posto im je vracen forum, posle skoro nedelju dana odsustvovanja sa istog. hvala na razumevanju. :wub:

p.s. Maki ponovo preteruje na temi sa berzom. :obrv:

comment_2696125

Ja sam vise za brisanje cele teme i da se sve zaboravi, kao da nikada nije i bilo. :haha:

Moze lokic za BO, a tema o Nikoli Vranjkovicu neka se otvori posto napravi neki koncert. Dotle teoreticari mogu svasta da nakupe pa da ispucaju na yumu, kada dodje vreme.

comment_2696266

1. Rad drugih moderatora se NIKADA ne kritikuje i ne dovodi u pitanje van Altara. Ovo se odnosi na Jareta koji ume da se prosere na svirkama i koncertima koji mu nisu po volji, pogotovo na one komentare (koje sam ja obrisao, ako se zapitao) tipa "mislio sam da je ovo yuMETAL". Jebi ga, brate, ako je ovo YUMETAL, hajde da obrišemo sve što nije yu i nije metal, da vidimo šta će da ostane. Opet, šta ti misliš o tome je tvoja stvar i možeš to ovde da kažeš kad god, ali ljudi koji išta uređuju zajednički moraju tako i da nastupaju. Mislio sam da je to svima logično, kad eno, i Chicken Little je napravio takav ispad na temi o Block Out-u.

2. Što se tiče pomenute teme, mislim da je zaključavanje iste potpuno nepotrebno. Kao što reče Chicken Little, onda treba da zaključamo svaku temu o bendu koji je pretrpeo veliku promenu članova. Predlažem da se tema otključa (mada pretpostavljam da Zen neće to uraditi) i da se, kao što ste rekli, otvori tema za Vranjkovića čim bude osvanuo datum prve svirke.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.