Posted August 20, 200223 yr comment_83731 Ne znam da li je vec bila ova tema. U svakom slucaju, kazite vase misljenje o ovom bendu ako ste slusali. Za mene su definitivno na top 10 progressivea svih vremena. Extension of the Wish je album bez mane.
August 20, 200223 yr comment_83736 nedavno sam skinuo taj album sa neta i polako ga proucavam, vrlo zanimljiv prog
August 20, 200223 yr comment_83837 Prvo sam nabavio pesmu extension of the wish, a zatim i istoimeni album. Dobra je muzika, samo ne previshe originalna.
August 20, 200223 yr comment_83922 Pa sad . Cuo sam za njih jos prosle godine kada su snimili demo za warmusic. NEki ljudi su tada bash pricali o njima (sve superlativ do superlativa) i poredili ih sa DT. Tada sam preslushao jednu pesmu - Crescendo Of Thoughts - i nije mi se nesto preterano svidela(svirka je ok, ali pevach je ochajan(ili je to do bitrate-a ). Vidis Apeiron sad si me zaintrigirao - mozda u skorije vreme preslusham i ceo album _________________ When I open my eyes, I can only sigh, for what I see is contrary to my creed: and I must despise the world for not perceiving that music is a higher revelation than any wisdom or philosophy.
August 26, 200223 yr comment_85732 gitarista iz Andromede ima novu melodic death metal grupu zajedno sa pevacem iz Arch Enemy-a...zove se NonExist. vredi chuti. azal
August 26, 200223 yr comment_85736 gitarista iz Andromede ima novu melodic death metal grupu zajedno sa pevacem iz Arch Enemy-a...zove se NonExist. vredi chuti. azal nonexist vise nego vrijedi cuti a: a: inace ocekujte uskoro interview sa andromedom a:
September 6, 200222 yr comment_90553 poslije mnogo preslusavanja, definitivno najbolji prog za mene dosta su moderni zvukom, a vokal je fantastican najbolja mi je pjesma "Extension Of The Wish", 10 minuta i te kakve muzike
September 6, 200222 yr Author comment_90560 poslije mnogo preslusavanja, definitivno najbolji prog za mene dosta su moderni zvukom, a vokal je fantastican najbolja mi je pjesma "Extension Of The Wish", 10 minuta i te kakve muzike Sva nada u "Archangel". To je velicanstvena pesma.
September 6, 200222 yr comment_90583 to je pevac iz grupe Darkane....oni su inace death/thrash u At the Gates/Soilwork fazonu... nisam mogao da verujem kako peva kad sam cuo Andromedu... zbog vokala se dosta izdvajaju od ostalih prog grupa.
September 6, 200222 yr comment_90613 Odlican bend,samo mi se ne svidjaju neke deonice na klavijaturama(ono kao "no limits"od Labyrintha)
September 6, 200222 yr comment_90694 TRenutno sam u potrazi za ovim bendom,tj za njihovim cd-om,pa kad ih preslusam,dacu komentar!
September 6, 200222 yr comment_90807 TRenutno sam u potrazi za ovim bendom,tj za njihovim cd-om,pa kad ih preslusam,dacu komentar! Pa gde si bre ti Lady?Imam ja CD.Mozes ga nabaviti kod Golden Dragona tel.018 823-569,ali samo mp3,pa mozes da stavis jos desetak albuma po izboru.Tesko ces naci diskc drugacije.
October 25, 200222 yr comment_108957 Sva nada u "Archangel". To je velicanstvena pesma. meni je to više klasična prog pjesma, i nije mi nešto posebno... vokal je na njoj u lošijem izdanju... još je i balada :roll: inače bend je završio svoj novi album "II=I" koji izlazi sad u novembru. od njega očekujem mnogo a: a:
October 30, 200222 yr comment_110543 Ajde da čujem koliko vas će da se usere od sreće kao ja kada se dokopa ovoga:-)
October 31, 200222 yr comment_110612 Ajde da čujem koliko vas će da se usere od sreće kao ja kada se dokopa ovoga:-) imaš moj glas nadam se da će mi Johan poslati promo :roll:
December 12, 200222 yr comment_126908 album je sve bliže i nama smrtnicima, izašao je u japanu, što znači uskoro se pojavljuje a: a: a: a evooooo i prvih mp3-ca sa sajta, čak tri komada! (doduše nisu pune pjesme) 8O "Encyclopedia" http://www.andromeda.space2u.com/Mp3/Encyclopedia.mp3 "Mirages" http://www.andromeda.space2u.com/Mp3/Mirages.mp3 "Reaching Deep Within" http://www.andromeda.space2u.com/Mp3/reaching.mp3
December 12, 200222 yr comment_127014 imam ga vec dve nedelje..... odlican je....ako mozete da poverujete......10 puta bolji od prvog. 8O
January 5, 200322 yr comment_137174 azalčino ajde daću ti prostor na mom serveru pa ajde postavi album za download pleaseeeeeeeeeeeeeeee
February 23, 200322 yr comment_162966 pa da malo kažemo koju pametnu o andromedi... "Extension of The Wish" polako prevazilazi moje granice odličnog... nakon 6 mjesci slušanja (bar po 3-4 puta sedmično) još nije ni stotinke dosadio, još uvijek uživam u extazi ko prvi put kad sam ga čuo 8O "II=I" je nešto lošiji... previše su otišli u tehniku i zezancije sa ritmovima, gitarama itd, doveli su (po meni) goreg vokala i više mi sad zvuče na klasičan prog, nema tu starog Andromeda šmeka :ne: mada opet, album je dobar, dajem mu 9...
July 24, 200322 yr comment_240883 Nabavio sam juce II=I i mnogo mi se svidja.Pogotovo pjesme Reaching Deep Within i instrumental Morphing Into Nothing.Najbolja prog grupa novije generacije.Nisam cuo bolju produkciju odavno a:
July 25, 200322 yr comment_241397 "morphing.." je dobra, mada ja prije izabiram "encyclopedia" i "mirages" a: simple, complex, andromeda...