Posted August 16, 200916 yr comment_2026636 U davna, pradavna vremena i kanađani su imali svoju veliku trojku. Annihilator, Voivod i Sacrifice Dok su prva dva benda uspela da, promenom stila, prebrode krizu thrasha sredinom 90-tih i uz manje ili veće probleme kontinuirano rade sve do danas, Sacrifice (kanadski Slayer) koji je bio najagresivniji i najbrži, nije imao previše izbora, niti mogućnosti te prestaje sa radom 94-te. Za sobom su ostavili izuzetnu zaostzavštinu. Drugi album, prava legenda, "Forward to Termination" je jedan od najboljih thrash/speed albuma svih vremena, treći "Soldiers of Misfortune" je vrhunski thrash, a ni prvi "Torment in Fire" i četvrti "Apocalypse Inside" nisu za zanemarivanje, iako svaki od njih ima svojih manjkavosti. I naravno, evo i Sarifice je "risen from the grave". Novi album "The Ones I Condemn" http://rs729.rapidshare.com/files/25882663...rashmania80.rar Ljudi su se mislima lepo vratili u vreme kada su bili najbolji, između drugog i trećeg albuma, i napravili pesme koje su u fazonu ta dva. Odrali su. Jedan od najboljih reunion albuma. Za kraj su ponovo odsvirali dve pesme sa prvog i drugog albuma koje skroz zvuče kao da su sa ovog albuma, što samim tim i govori koliko je novi album dobar.
August 16, 200916 yr comment_2026797 Ne seriiiii!!!!!!!! Ladno novi album!!! Nisam imao pojma. Odmah skidaaaaaaaaam. RE-ANIMATION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
August 16, 200916 yr comment_2026834 U davna, pradavna vremena i kanađani su imali svoju veliku trojku. Annihilator, Voivod i Sacrifice A Razor?! Bolje veliku cetvorku...
August 16, 200916 yr Author comment_2026947 jeste u pravu si. na njih sam potpuno zaboravio jer su primitivni i nikad ih nisam mnogo voleo, ali fakat je da su bili bitni u to vreme.
August 16, 200916 yr comment_2026948 A Razor?! Bolje veliku cetvorku... da, pa slaughter... inace, nisam imao pojma da je izasao novi album.
August 16, 200916 yr comment_2026954 jeste u pravu si. na njih sam potpuno zaboravio jer su primitivni i nikad ih nisam mnogo voleo, ali fakat je da su bili bitni u to vreme. jbg neko voli taj "primitivan" zvuk... da, pa slaughter... inace, nisam imao pojma da je izasao novi album. ni exciter ne sme da se zaboravi.. nisam ni ja imao pojma.. a i bolje da je ostalo tako.. album je ne slusljiv meni totalno.. vokal je core-ovski..
August 16, 200916 yr comment_2026984 Pa kako bre sveta trojka, četvorka, a Iksajter majka mu stara! Prvi zvanični treš! Bre. Svejedno, odlična tema
August 16, 200916 yr Author comment_2027045 veliki, a ne sveti. exciter, a pogotovu slaughter, nisu nikada bili veliki, bar ne za thrash, bez obzira na značaj koji im se sada pridaje.
August 16, 200916 yr comment_2027051 Ako cemo tako onda definitivno treba spomenuti Infernal Majesty... ''primitivan'' ? Mislim da si losu rec izabrao... Edited August 16, 200916 yr by Red Viper
August 17, 200916 yr comment_2027101 Exciter i Infernal Majesty kidaju!Upravo skidam ovaj novi album nadam se da je dobar kao i stari...
August 17, 200916 yr comment_2027471 nisam ni ja imao pojma.. a i bolje da je ostalo tako.. album je ne slusljiv meni totalno.. vokal je core-ovski.. Uopste nije corovski vokal -.- Mene podseca malo na John Tardy-ja iz Obituary-ja. Inace album je prosek.
August 17, 200916 yr Author comment_2027781 jeste pankerski je vokal Urbinati ima svoj karakterističan vokal od početka. Na prva dva albuma je malo kreštaviji, a od trećeg je grublji ovakav kakav je i sada. To što sada ovi takozvani metalcore pevači pokušavaju da tako zvuče ne znači da je Urbinati naprasno postao korovac. Što se pominjanja tiče, obavezno moramo pomenuti i Piledriver. Sećam se da početkom devedesetih na berzi ploča u SKCu njihov album Stay Ugly nije mogao da se proda ni uvijen u 20 maraka, ko da ima sifilis, a bogami i za Exciter - Unveiling the Wicked čovek je nudio još i sestru pride ali jebga
August 17, 200916 yr comment_2027828 odlican 2 album,posebno prva pjesma,vokal je totalno ok sta bre punkerski
August 18, 200916 yr comment_2028354 Uopste nije corovski vokal -.- Mene podseca malo na John Tardy-ja iz Obituary-ja. Inace album je prosek. jeste.. tako zvuce ili kao sto kaze ČugaČuga, pokusavaju tako da zvuce ovi metalcore pevaci danas.. tako da ja to nazivam core-ovskim vokalom.. a ama bas nikakve slicnosti sa tardy-jem nema... jeste pankerski je vokal Urbinati ima svoj karakterističan vokal od početka. Na prva dva albuma je malo kreštaviji, a od trećeg je grublji ovakav kakav je i sada. To što sada ovi takozvani metalcore pevači pokušavaju da tako zvuče ne znači da je Urbinati naprasno postao korovac. Što se pominjanja tiče, obavezno moramo pomenuti i Piledriver. Sećam se da početkom devedesetih na berzi ploča u SKCu njihov album Stay Ugly nije mogao da se proda ni uvijen u 20 maraka, ko da ima sifilis, a bogami i za Exciter - Unveiling the Wicked čovek je nudio još i sestru pride ali jebga jbg, druga 2 albuma nisam slusao pre, danas sam ih preslusao i da, peva i tamo na tu foru na koju peva na ovom poslednjem albumu.. meni ne slusljivo.. a ovo oko prodaja ploca.. jbg prodavalo se drugde.. anyway, meni razor sije sve ostale kanadjane i to dobrim
August 19, 200916 yr Author comment_2029294 QUOTE (ČugaČuga @ 17. 8. 2009, 23:26) jeste pankerski je vokal Nije. Bio sam sarkastičan. Vokal je pravi metalski i oni stvarno kidaju ko što čovek kaže. Fakat je doduše, kada se ponovo preslušaju prethodni albumi, da na ovom novom nema takvih hitova.
August 19, 200916 yr comment_2029374 Bio sam sarkastičan. Vokal je pravi metalski i oni stvarno kidaju ko što čovek kaže. Fakat je doduše, kada se ponovo preslušaju prethodni albumi, da na ovom novom nema takvih hitova. Ja i ti ko da isto mislimo!Kad sam ga skinuo bio mi je na prvo slušanje albumčina ali je činjenica da osim pesme Hirošima nema pravih hitova.Inače meni je drugi Sacrifice jedan od najboljih thrash-speed metal albuma ikada!U svakom slučaju,nisu razočarali uopšte i svaka im čast nakon toliko godina da su našliinspiracije da snime takav album!Voleo bih da ih vidim uživo,ha,,ha!
August 20, 200916 yr comment_2030120 па тешко се могао очекивати нови Форвард или Тормент ин Фајр. али добро, кад се погледа шта данас издају Дистракшн, Креатор, Содом и остале маторе легенде, ово је врхунски!
August 20, 200916 yr comment_2030274 па тешко се могао очекивати нови Форвард или Тормент ин Фајр. али добро, кад се погледа шта данас издају Дистракшн, Креатор, Содом и остале маторе легенде, ово је врхунски! Strasno Kako ti blasfemises. Al' dobro sva sreca pa su ukusi razliciti
August 20, 200916 yr comment_2030287 па мени се нови Креатор не свиђа нимало. Содом је ок, али није то то.
August 20, 200916 yr comment_2030861 destruction se plastificirao vec neko vreme, zvuce uzasno.. kreatorov poslednji je dobar a sodomov the final sign of evil je extremno dobar album, jako puno sam ga vrteo.. a da ne pricam o tankardu, poslednja 2 su neverovatno dobri albumi..
August 21, 200916 yr comment_2031622 niposto! mogli bi komotno svi ostali bendovi da se ugledaju na njih u svakom pogledu.. i posle 20 i kusur godina izdaju sjajne albume, ostali dosledni pocetnom stilu i nikad skrenuli nisu s tog puta, nisu se prosabanisali... najbolji koncert na kome sam bio je tankard 2006 u skc-u..