Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

sex bez obaveza 115 members have voted

1. 1. da li je sex bez obaveza i emocija sa drugim/drugom prevara ili ne?

• da
      79
    • ne
      23

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 391
  • Views 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Теша Тешановић
    Теша Тешановић

izrazi tipa pederi,kurve,narkomani,debeli ljudi,imbecili su tu sa razlogom.te reci su tu da bi rekle nesto.rec kurva je osnovni deo srpskog jezik,mozes je naci kod vuka karadzica.koristi se cak i svet

• Није битна цифра битан је механиѕам. Дајте ми минус.

• @KJO-Bravo!!! Chedo mamino! Kako si mu samo duhovito i mangupski pokazao!! Pravi si dasa!   Elem sex bez obaveza je i jebanje KJOa u mozak.

comment_2060419

Sta je obaveza, da nekom platish ili da mu peresh sudove?

Taj deo ne kapiram.

Veza je s druge strane nesto super, pa ako u njoj imas sve sta ti treba i lpeo ti je, nema potrebe ici dalje. Ako hoces da ides dalje, onda je veza u kojoj si trash i treba je prekinuti. Bez neke preterane filozofije.

Edited by Smorock

comment_2060432

If she could only see you now :no:

Pa zna ona za moj stav ;)

Po meni - ako recimo izadjes, vidis neku ribu / frajera koji ti se svidi, kresni se sa njim i zavrsi, bolje nego da se kupe frustracije za neiskoriscenim prilikama koje ce eksplodirati u pedesetoj kroz svaleracije i unistavanje braka. I kad znam da mi je dozvoljeno, nije mi zanimljivo, to me je dovelo do 9 godina odlicne veze :da:

Medjutim, naravno, ako se emocije umesaju, onda raskrstiti vezu.

comment_2060453

Po meni - ako recimo izadjes, vidis neku ribu / frajera koji ti se svidi, kresni se sa njim i zavrsi, bolje nego da se kupe frustracije za neiskoriscenim prilikama koje ce eksplodirati u pedesetoj kroz svaleracije i unistavanje braka. I kad znam da mi je dozvoljeno, nije mi zanimljivo, to me je dovelo do 9 godina odlicne veze :da:

I kazete li jedno drugome kad se lisite frustracija? Apsolutno nema ljubomore? To je stvarno super stvar ako tako funkcionise :da:

comment_2060456

I kazete li jedno drugome kad se lisite frustracija? Apsolutno nema ljubomore? To je stvarno super stvar ako tako funkcionise :da:

Pa rekoh ti da mi nije zanimljivo pa nikad nisam to ni uradio, kažem da nemam problem sa tim.

Za mene je prevara ono što radi jedna moja poznanica - ima vezu od 5 godina i drugu, paralelnu od 3. Sex na jednu noć mi to nije.

comment_2060457

Bravo. Plusić. :wub:

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.