Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

datum 32 members have voted

1. 1. dakle kada biste hteli da se odrzi vajni okup

• subota, 17. oktobar
    • subota, 24. oktobar
    • svejedno

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

comment_2063125

A зашто не десетог, после утакмице? Град ће бити пун, циркаће се на сваком кораку. Обзиром да идем на текму и очекујем победу, планирам да се поштено напијем јербо не могу да се сетим кад сам то урадио последњи пут. Безвезе ми да спајам два викенда, нисам ја више младунац... :)

comment_2063208

ја се апсолутно слажем са том теоријом. погле само Мунисипал и Артиљери...

е, а знате шта је зајеб за 24ти? то што тада Надимач свира у НСу. а мени се иде. а има и људи из НСа који би дошли на окуп. ајде онда да буде 31вог :haha:

nemoj 31. tad je PN u Sloveniji :haha:

a tad je i Riblja Corba (za koga sve bas zabole)

comment_2063724

A зашто не десетог, после утакмице? Град ће бити пун, циркаће се на сваком кораку. Обзиром да идем на текму и очекујем победу, планирам да се поштено напијем јербо не могу да се сетим кад сам то урадио последњи пут. Безвезе ми да спајам два викенда, нисам ја више младунац... :)

vidis i ja sam za to da okup bude 10tog.17 mi ne odgovara jer mozda moram da idem negde taj dan

comment_2067566

Mozda vam dođem i ja.Ako budnem imo posla u Beogradu 24.oktobra.

17.nisam tu.

Znaći,di je okup?

Ja dolazim sa svojim konjićem Mercedesom C230,i kad budnete ćuli kako zavija ''Expresno'' hit diskaća,znajte da sam to ja.

comment_2067575

Valjda ne...

Dolazim jedino ako HEFEST bude tamo,obecao sam mu šklempu. U oktobru sam u BG-u par dana,tako da se moze desiti da se potrefi.

Ako ti dolazis eto i mene. Posto se ovako preko foruma diskusija svela na obicno jedenje govana onda je logican prelaz na uzivo. Za svaki slucaj cu pre propovedi PTM-u staviti izolir traku preko usta jerbo ne volem da me prekidaju. 

Edited by HEFEST

comment_2067578

Ako ti dolazis eto i mene. Posto se ovako preko foruma diskusija svela na obicno jedenje govana onda je logican prelaz na uzivo.

To ja odavno pricam ljudima :haha: 

10. verovatno idem na neki rodjandan,pa necu moci u BG.

Al ostali datumi mi odgovaraju...

comment_2067588

Ako ti dolazis eto i mene. Posto se ovako preko foruma diskusija svela na obicno jedenje govana onda je logican prelaz na uzivo. Za svaki slucaj cu pre propovedi PTM-u staviti izolir traku preko usta jerbo ne volem da me prekidaju. 

Na živo,sine! :da: Ne,stvarno,volio bih da te upoznam i uvjerim se da nijesi toliko nenormalan. Nemoj da me razocaras.

comment_2067591

jA BIK VOleo videti jonyzza,onda onog dennija i davida sa vjerenikom,da ih pitam štogod uživo.

comment_2067607

Na živo,sine! :da: Ne,stvarno,volio bih da te upoznam i uvjerim se da nijesi toliko nenormalan. Nemoj da me razocaras.

Bilo bi to stvarno lepo. Jos samo da vidimo kad ce da bude pa ako me ne zajebu za platu tj. ako ne bude kasnila, eto me. 

comment_2067739

17: 10

24:  8

uzdrzani: 10

ja mislim da su svi glasali, moze tema da se zatvori.

P.S.

Oklup 10-og nece biti razmatran jer je to za 3 dana i tesko da bi se izorganizovali do tad, a i racunajte da ima ljudi koji nisu iz BG-a tako da je glupo da okup bude tako kasno.

comment_2068181

Oklup 10-og nece biti razmatran jer je to za 3 dana i tesko da bi se izorganizovali do tad, a i racunajte da ima ljudi koji nisu iz BG-a tako da je glupo da okup bude tako kasno.

Поштено. Заборавио сам да сте сви пичићи који морају да оду кући последњим редовним превозом, понеко и пре него што се упали расвета. :)

comment_2068506

Поштено. Заборавио сам да сте сви пичићи који морају да оду кући последњим редовним превозом, понеко и пре него што се упали расвета. :)

Pa taj rad.   I sami ste videli da SVAKI put pre 0h pola ljudi ode, kao da bi uhvatili poslednji dnevni prevoz..

Underground :haha::rockdevil::haha:  :bigblue: 

Srecom pa nije "oglup"...

hehe, jbg gresi covek. :D