March 3, 201015 yr comment_2156260 pa to je bilo jos otkad potvrdjeno? elem, meni je sofija relativno blizu pa bih mogao da skoknem do tamo
March 3, 201015 yr comment_2156268 Jebali majku, ovi Bugari ce dva puta gledati Metallicu a mi nijednom Anywayz, koliko je dobar prvi dan tog festivala, toliko je drugi jadan Edited March 3, 201015 yr by Zoidberg
March 3, 201015 yr comment_2156278 Anywayz, koliko je dobar prvi dan tog festivala, toliko je drugi jadan my thoughts exactly...osim naravno AIC
March 3, 201015 yr comment_2156329 JEBO IH MANOWAR!!!!DAL SU MORALI OVERKILL DA SKLONE AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
March 3, 201015 yr comment_2156409 Jebali majku, ovi Bugari ce dva puta gledati Metallicu Kako 2 puta?
March 3, 201015 yr comment_2156413 Pa Plovdiv i ovaj festival...? Edited March 3, 201015 yr by Zoidberg
March 3, 201015 yr comment_2156422 Jebali majku, ovi Bugari ce dva puta gledati Metallicu a mi nijednom Kako mi nijednom?
March 3, 201015 yr comment_2156423 Pa Plovdiv i ovaj festival...? Za to nisam znao. @Denny: Lepo, nece doci kod nas. A zashto... treba pitati organizatore.
March 3, 201015 yr comment_2156427 Pa, nas niko ne sprecava da ih gledamo u inozemstvu, al' na domacem terenu ih vala necemo gledati
March 3, 201015 yr comment_2156433 Aha, vi mislite na ovu godinu. To je nešto drugo. Na koju si ti msilio?
March 3, 201015 yr comment_2156435 Koji Plovdiv? Pa jebem li ga, neko je ovde govorio da ce biti tamo cert, negde u junu valjda, il' sam ja gadno failovo... Edited March 3, 201015 yr by Zoidberg
March 3, 201015 yr comment_2156487 Molim moderatore da mi ne sklanjaju temu, jer je ovde preglednije .... fala lazo i metal man . Sonishpere Festival – Sofija, - Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax , Heaven and Hell ( Black Sabbath with Dio ) Pozdrav svima, obaveštavamo vas da Legacy Promotion organizuje odlazak na najveće Metal dešavanje svih vremena, čuveni Sonisphere Festival koji se održava 22.Jun-a u Sofiji, Bugarska. Nastupaju : Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax i Heaven and Hell ( Black Sabbath sa Ronnie James Dio-om ). Ovo je jedinstvena prilika da vidimo, ovaj po svima, istorijski događaj . Cenu celokupnog aranžmana objavićemo uskoro (kada dobijemo info kolika je cena karte za festival, cena prevoza je 55e). Plan je sledeći : kreće se iz Beograda, gledamo festival, nakon završetka se odmah vraćamo za Beograd. U planu je : mini bus- 25 ljudi , bus 50, xxl bus- 90 putnika. U zavisnosti od interesovanja odlučiće se na kraju sa kojim busom se putuje. Rezervacija mesta kreće odmah! Svi zainteresovani trebaju da posalju mail sa svojim podacima( Ime i prezime, adresa, grad, br.licne karte-jmbg, i broj karata-mesta) na [email protected] . Ukupnu cenu aranžmana objavićemo kada krene prodaja karata . Prevoz će koštati 55e + naravno karta za koncert! Molimo sve zainteresovane da već planiraju/rezervišu svoje mesto , jer može da se desi da karte budu rasprodate u jako kratkom vremenskom roku., tako da bi mi mogli da znamo otprilike koliko karata da rezervišemo. Legacy organizuje samo putovanje za prvi dan festivala! Detalji oko plaćanja/rezervacija kao i plan putovanja, kao što smo rekli kada saznamo cene karte za festival! Pažnja: Svi članovi fan club Legacy-a imaju 5e (500 rsd) popust na celokupni aranžman. Vidimo se.
March 5, 201015 yr comment_2157586 Na tom albumu su samo obrade,osim Astronomy ,koju je James napisao kad je slusao tu istu pjesmu od Blue Oyster Cult. Ne... Ovo je original - Zapanjujuće su slične, a?