March 6, 200520 yr comment_723603 pa lepo,kao nemam pravo zbog 'china' ili cega vec! ahaaaaaaaaaaaaaaaaa..........................sadje u redu!
March 6, 200520 yr comment_723706 e a kako da ubacim sliku? aj objasni... al' si nepismen.pa kliknes na img i otvori ti se prozor za upisivanje adrese neke slike s interneta........................
March 6, 200520 yr comment_723722 xa xa xa xa... KAKO JE HETFIELD ISPROMASIVAO TEXT ZA DYERS EVE... SINE... K'O DA PEVA NEKU OBRADU, ILI TAKO NESTO... K'O DA PESMA NIJE NJEGOVA... CAREVI! uopste se ne slazem s tobom
March 6, 200520 yr comment_723736 U Prevodu: Metal Rules,ti si supak,hajde da nazdravimo satani kojeg slusamo,a ti pusi kurac pederu,ubicu te Jel tako?
March 6, 200520 yr comment_723745 U Prevodu: Metal Rules,ti si supak,hajde da nazdravimo satani kojeg slusamo,a ti pusi kurac pederu,ubicu te Jel tako? hahahahahahahahahaha
March 6, 200520 yr comment_723749 evo redosleda najboljih albuma.dakle naj-b ka naj-g: kill 'em all and justice ride black st anger load reload
March 6, 200520 yr comment_723771 kill nema sanse da bude najbolji album metallice, iz istog razloga kao sto rib ne moze da bude najbolji album slayera. kea je revolucija, ali je u tom trenutku metallica jos bila nezreo bend sa stavom jebacemo vam keve svima. ozbiljnost i dubinu metallica dobija na rideu, a ride je ujedno pocetak legendarne trilogije (ride, master, justice). ovi albumi su uneli dozu ozbiljnosti u metal, nekad se za metallicu govorilo da su thinker man's metal, a to je zbog ova 3 albuma. metallica nije bila klasicni thrash, oni su bili nesto sto ja zovem progressive thrash.
March 6, 200520 yr comment_723790 evo redosleda najboljih albuma.dakle naj-b ka naj-g: kill 'em all and justice ride black st anger load reload Njega sam pitao..
March 6, 200520 yr comment_723809 Njega sam pitao.. da,da,da.zaboravih na master! pa po meni i mom redosledu on je posle and jutice
March 6, 200520 yr comment_723855 Licno jako sam se dvoumio izmedju ta Kill i Ride. Ride je odlican ipak sam ja Fade To Black
March 6, 200520 yr comment_723878 Licno jako sam se dvoumio izmedju ta Kill i Ride. Ride je odlican ipak sam ja Fade To Black ajde da cujemo kako?
March 6, 200520 yr comment_723960 kill nema sanse da bude najbolji album metallice, iz istog razloga kao sto rib ne moze da bude najbolji album slayera. kea je revolucija, ali je u tom trenutku metallica jos bila nezreo bend sa stavom jebacemo vam keve svima. ozbiljnost i dubinu metallica dobija na rideu, a ride je ujedno pocetak legendarne trilogije (ride, master, justice). ovi albumi su uneli dozu ozbiljnosti u metal, nekad se za metallicu govorilo da su thinker man's metal, a to je zbog ova 3 albuma. metallica nije bila klasicni thrash, oni su bili nesto sto ja zovem progressive thrash. znam ja sve to al' je kill ipak do jaja!
March 6, 200520 yr comment_724034 svi moramo oko jednog da se slozimo nothing else matters je najlepse muzicko ostvarenje u istoriji univerzuma
March 6, 200520 yr comment_724048 svi moramo oko jednog da se slozimo nothing else matters je najlepse muzicko ostvarenje u istoriji univerzuma Ne nego Fade To Black i Carmina Burana