Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted
comment_2076937

Evo jedan tematski okup specijalno namenjen onima koji zele da upoznaju razbijaca.neka se lepo svi dogovorimo vidimo sa razbijacem kada je slobodan i da se dogovorimo da ga upoznamo,posto mnogi od nas imaju dilemu dali covek stvarno uopste postoji.

o vremenu okupa,datumu,lokaciji i gradu cemo se dogovoriti unutar teme

• Replies 173
  • Views 36.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest Razbijač-NAAĆI
    Guest Razbijač-NAAĆI

da,jbt.ja zaista guram zeni glavu u wc šolju...koji si gluperdan.samojebi se u dupe. ovaj forum stvarno vrvi od glup si ko kurac ljudi.   to što su se tvoji roditelji igrali sa tobom,meni sine nemo

• I onda te Roko Sifredi tuzi zbog plagijata i onda ti odes u zatvor i onda ti dodje neki rmpalija od 2.2m i 165kg i onda ti kaze da cete sada da se igrate mame i tate i onda te pita sta ces ti da budes

• Guest Razbijač-NAAĆI
    Guest Razbijač-NAAĆI

Dragi Tešanoviću,da li ti razmišljaš da pored izdrkavanja po forumu ja i mam i druge stvari kojima se bavim u svom životu?Da li tvoj mozak može da shvati da ja vikendom imam i neke druge,privatne posl

comment_2077503

Evo jedan tematski okup specijalno namenjen onima koji zele da upoznaju razbijaca.neka se lepo svi dogovorimo vidimo sa razbijacem kada je slobodan i da se dogovorimo da ga upoznamo,posto mnogi od nas imaju dilemu dali covek stvarno uopste postoji.

o vremenu okupa,datumu,lokaciji i gradu cemo se dogovoriti unutar teme

slažem se oko masovnog odlaska u NS :da: ali u razbijača ne verujem :da: Tešo ajde saznaj neku mega smrt narodnjak kafanu da imamo plan B (a pre će to biti plan A) :rockdevil:

:pivopije:

comment_2077512

Ovo me podseća na dramu Čekajući Godoa.

Tim povodom, jedan dobronameran savet - prvo pitajte za mišljenje onoga o kome je reč, tj. Razbijača, pa onda otvarajte temu i zakazujte okupe. Bez njegovog pristanka da se pojavi i upozna vas, džaba ste krečili.

comment_2077579

Za one koji se pitaju kako je nastala tema.

ovako,napucajte se za novi sad,obavestite me,ja ćastim,vodim vas u Bistro,i znaći,dok SVI,ali SVI NEPOPADATE,NEMA NAZAD.ko hoće nazad kući,ja ga lićno bijem,a posle i karam po potrebi.

JA KAD PIJEM,nema stajanja,dok ne ostanem bez para,ili me jarani ne odvuku kući ubivenog.

šta 40 dinara,celu noć pijenje.

jednom sam za veće stuko 24 piva, 4 komata ne eks...ostalo u roku od 3,5 sata.

Edited by Night's Blood

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.