Posted November 12, 200915 yr comment_2092517 Ajao,nema teme o Chroming Rose-u...ccc... Meni su ovi Svajcarci odlicni. Imam njihova 2 albuma (Louis XIV i Garden Of Eden) i ekstra su mi. Znam da su i posle ta dva albuma radili nesto,ali nisam slusao...Pedja (drug) mi kaze da su se malo promenili kad je naisao grunge i ti fazoni...steta A mislim da vise ne rade.Opet steta.
November 14, 200915 yr comment_2094082 Haha tedoh ja josh poodavno da otvorim temu, al me mrzelo. Inache ekstra bend. Album "Garden Of Eden" je kult.
November 14, 200915 yr comment_2094090 Pre Helloween. Dobri su, slušao sam samo prva 2, kako čujem više mi i ne treba.
November 14, 200915 yr comment_2094092 Vidim nešto Garden of Eden tamo vamo A i ako su Helloween worship..opet ne valjaju
November 21, 200915 yr comment_2099163 dobar im je i ''pressure'', ako se dobro sećam (slušao sam ih 90ih)
November 25, 200915 yr comment_2101632 Oni su Švabe a ne Švajcarci. Louis XIV - Power metal, dobar, pomalo naivan, obavezno nabaviti sa bonus trakama (Shoot the Fox i još jedna...) Garden of Eden - Ono što su ljudi očekivali od Pink Bubbles je na tom albumu. Osim vokala naravno Pressure - Odlična produkcija (Fleming Rassmusen), malo su usporili, meni njihov najbolji Tu su izdali neki očajan Live album plus neku akustiku i popušili. Promena pevača New World - Groove/traditional metal, odličan pevač, neke super stvari (Alert pada na pamet), inače čudna muzika i album Još jedan album kažu u pop/rock/metal maniri, nisam slušao Smrt benda Loša karika na prva tri albuma pevač. Može da otpeva visoko, ali krešti jebote...
November 26, 200915 yr Author comment_2102065 Ha,vidi stvarno,Svabe.Ja sam ladno mislio da su Svajcarci. Mozda zbog onog "Jodle Dodle" Sta ja znam,meni pevac i nije toliko los. Mada,nisam ih preslusao 100 godina,pa mi secanje na njegovo pevanje vec i bledi Music is the gate... ...it's an opening to our fate... Fenomenalna stvar!
December 5, 201113 yr comment_2442516 Bilo bi super kada bi se ponovo okupili i odradili jednu evropsku turneju. http://www.youtube.com/watch?v=jrgBvreA9G8