December 10, 200420 yr comment_622741 hmmm............odskora annihilator-sounds good to me..... iiiii..........megadteh-trust......mada zaista mi nije jasno sto niko ne gotivi taj album......dobro skoro niko:)
December 18, 200420 yr comment_628918 METALLICA - "Fade To Black" (iako je "Ride The Lightning" bio vise u speed nego u thrash fazonu) TESTAMENT - "Return To Serenity" ANNIHILATOR - "Phoenix Rising"
December 19, 200420 yr comment_629373 Ne vidim sta je tu smesno.Jel' neko spominj'o speed metal baladu? Next time read more carefully Edited December 19, 200420 yr by LazaGNR
December 19, 200420 yr comment_629392 I meni se svidjaju svi 'deth albumi. pa i Cryptic Writings naravno!!! balada sa jutanazije...... A Tout Le Monde....
December 19, 200420 yr comment_629435 METALLICA - "Fade To Black" (iako je "Ride The Lightning" bio vise u speed nego u thrash fazonu) metallica ti je na kill 'em all-u bila u speed metal fazonu, cak mislim da su oni i zacetnici tog pravca, a na ride-u su u thrash metal fazonu, mada na momente ima i speed-a! FADE TO BLACK definitivno ne spada u speed metal! Edited December 19, 200420 yr by Jaymz Doofy Neegroothin
December 19, 200420 yr comment_629660 Metallica nikada nije bila speed. A u koji bi muzicki pravac svrstao "Kill 'Em All"? Pitajte neku stariju ekipu decice... By the way,"Fade To Black" jeste vise u thrash fazonu,iako je taj album vecim delom u speed fazonu...Samo SLEPCI i nepismeni ljudi mogu protumaciti da sam hteo reci da je "Fade To Black" u speed fazonu . Edited December 19, 200420 yr by LazaGNR
December 19, 200420 yr comment_629764 A u koji bi muzicki pravac svrstao "Kill 'Em All"? Thrash Metal i album se zove "Ride the Lightning", ne "Fade To Black" Poz
December 19, 200420 yr comment_630064 Thrash Metal i album se zove "Ride the Lightning", ne "Fade To Black" 1. Daj,bre,cuce te neko,smejace ti se ljudi (pogotovo oni stariji koji slusaju Metallica-u jos od 80-ih).To je speed bre...A da mi otvorimo novu temu (tj. glasanje) dal' je "Kill 'Em All" speed ili thrash ? 2. Ti mora da si glup kol'ko i slep - ja nikad nisam mislio (a kamoli,boze me sacuvaj,rekao ili napisao) da je "Fade To Black" album Metallica-e Pozdrav... I,kao sto rekoh,next time read more carefully... P.S.-A i spamujemo ovu temu...bolje da se prebacimo na temu Metallica,pa da tamo raspravimo... Edited December 19, 200420 yr by LazaGNR
December 19, 200420 yr comment_630166 1. Daj,bre,cuce te neko,smejace ti se ljudi (pogotovo oni stariji koji slusaju Metallica-u jos od 80-ih).To je speed bre...A da mi otvorimo novu temu (tj. glasanje) dal' je "Kill 'Em All" speed ili thrash ? 2. Ti mora da si glup kol'ko i slep - ja nikad nisam mislio (a kamoli,boze me sacuvaj,rekao ili napisao) da je "Fade To Black" album Metallica-e Pozdrav... I,kao sto rekoh,next time read more carefully... P.S.-A i spamujemo ovu temu...bolje da se prebacimo na temu Metallica,pa da tamo raspravimo... A dobro..nisi rekao za FTB da je album..pogreshno chitanje Ali uporedi Metallicu i neki CHIST Speed Metal bend..pa vidi. Odlushaj malo prva dva Agent Steela npr. Metallica ne biti speed. Never.
December 20, 200420 yr comment_630590 P.S.-A i spamujemo ovu temu... Ma shta te briga,nabijaj postove choveche!
January 5, 200520 yr comment_645371 A to je potpuno nov pravac u metalu samo se ti smej.... videces za koju godinu... kada se rode novi Anger bendovi!