Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.3k
  • Views 125.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja nisam pustao kosu zbog nekog tamo Ozi Ozburna,ja sam pustao kosu zbog Gabrijela Batistute! - Hail Metal

• Kad bi se postavili svi golovi Kezmana Mateje protiv zvezde tema bi se mogla komotno zatvoriti , od te legende nema vece , ko drukcije kaze - klevece i laze !

• http://www.youtube.com/watch?v=CxvMRkfSXXI   FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

comment_2699749

Myers1-539x404.jpg

дуели између њега и Даниловића су били један од главних разлога зашто се у детињству пратила италијанска лига, која је тада била убедљиво најјача у Европи

• Author
comment_2699793

Да, прешао код вас.

Играо и нешто мало за репрезентацију (једно првенство).

Могао много више, али јбг...сећам се кад су њега и Чубрила истиснули из тима Љуба Видачић и Бркић. Чубрило није могао сто година да погоди тројку. После их Киме Богојевић вратио у живот - добили ЦСКА и отишли на ф4.

comment_2700032

Lukovski je bio u ekipi koja je uzela svetsku titulu 1998, cini mi se. Tim sistem je imao dream team ali nisu nista uradili.

Video sam Drobnjaka pre desetak dana, nisam mogao da poverujem da je to on. Znaci toliko se stesao da izgledao kao Cubrilo, haha, i nosi neke starke :haha: ... a vidjam cesto i Koturovica, stalno seta kera, i on ima svetsko zlato iz Indijanapolisa, bio je blizu da ode i u NBA posle toga.

comment_2700035

a vidjam cesto i Koturovica, stalno seta kera

jebač presretač.

drobnjak - koturović - tomašević, kakva je to samo mačo trojka zatvarala reket u ono vreme.

glupi varda strpljivo čekao šansu...

comment_2700038

Lukovski je bio u ekipi koja je uzela svetsku titulu 1998, cini mi se. Tim sistem je imao dream team ali nisu nista uradili.

Video sam Drobnjaka pre desetak dana, nisam mogao da poverujem da je to on. Znaci toliko se stesao da izgledao kao Cubrilo, haha, i nosi neke starke :haha: ... a vidjam cesto i Koturovica, stalno seta kera, i on ima svetsko zlato iz Indijanapolisa, bio je blizu da ode i u NBA posle toga.

Kotur je dobar bio u Indijanapolisu.

comment_2700151

Ја сам пре једно пола године видео Дробњака на ТВ-у, нисам га препознао. Да не рече онај водитељ да је то он не бих никад провалио ко је.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.