Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 947
  • Views 72.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sale 3sm Larry Flynt
    sale 3sm Larry Flynt

• Treba da već roknu ovog Karla, ko neki tamo Hefest pekmez, ne voli ljute paprike, jede samo puding, duri se i kmeči. Mišon bi već mogla da promeni farmerice, mogu zamislit kako zaudara, a još je i cr

• Night Prowler
    Night Prowler

comment_2264709

Inace nisam nesto ljubielj zombi horora, ali ovo je za sad odlicno.

Takodje ne volim filmove sa zombijima i ta postapokaliticna okruzenja, ali ovo mi deluje fino posle pilota.

Verovatno cu sacekati da izadje svih 6 epizoda pa onda u paketu odgledam sve.

comment_2264816

Zombie filmovi su mi najomljeniji, direktno se povezuju sa postapokalipsom, unistenjem covecanstva i modernog drustva, prezivljavanjem (survival horror) sto takodje volim da vidim, jos od kako sam kao klinac gledao Romerove filmove. Hvala za link, skinuo sam prve dve epizode, jako je dobra serija, bice jedna od mojih omiljenijih sasvim sigurno.

comment_2264979

Ja gledao 2. epizodu ujutru bez prevoda sto mi je malo bilo tesko da bas sve razumem a 2. put sam gledao uvece na Fox Crime sa prevodom , to ce mi biti obicaj ubuduce.

Ali ono kad su se namazali iznutricama i setali sa zombijima , jako mi ne bi bilo svejedno da sam u toj situaciji , vrisnuo bih ko mala pickica samo da mi je jedan zombie prisao tako blizu da me njuska :D

comment_2264993

E ta scena sa suncem i kisom je odlicno uradjena. Kao da su namerno cekali takvo vreme da urade te kadrove. Brilijantno.

Ma njegova zena je kucka ! AAAAA , muz mi umro , zombiji ,sta cu da radim , da , jebanje i turenje jezika u njegovog partnera mi je trenutno najvaznije u zivotu , iako nisam prala zube danima. Drolja :evotigana:

comment_2265140

Drolja. Isto to je Majkl Skofild uradio za Saru ( nju , u Prison Breaku ) Covek umro zbog nje ! :D

comment_2265150

Sto bi stavljali spojlere zbog nekog ko oce da ceka 6 nedelja da bi pogledao 6 epizoda ? :D

znaci bice i dramskih momenata...:)

Pa , serija je Drama/Horor , takvo nesto se dalo ocekivati. Ljudi i njihove emocije :)