Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.6k
  • Views 133.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 3 weeks later...
comment_1447972

meni just barely breathing pa daleko dole temple from the within, life to lifeless i numbered days... (recimo)

EDIT: btw, nabavio sam drugi i treci album FLAC...

Edited by Beauty In Darkness

comment_1448019

Hvala na ispravci za spelovanje.Sto se tice starijih radova, postujem ih, ali mi se vise svidja kako peva Howard Jones u odnosu na prethodnog, naravno, oba albuma na kojima peva nekadasnji vokalista su stvarno dobri albumi, ali ako se ne varam textovi su se svodili na jpo jednu strofu i refren...nije da ja sada tu nesto lose palamudim o tadasnjem periodu, ali moje misljenje je da je sada kse malo bolji. Malo vise :)

ma imam ja sve odavno, ali ovo je sad sa po 900kbps :rockdevil:
To je dobra stvar, ali samo ako je ripovano sa audio cd-a. U svakom drugom slucaju nije nista osim presipanja iz supljeg u prazno.Najvise sto sam uspeo da postignem u mp3 formatu je 448 kbps, a ripovao sam Iced Earth :)
comment_1448025
je dobra stvar, ali samo ako je ripovano sa audio cd-a. U svakom drugom slucaju nije nista osim presipanja iz supljeg u prazno.Najvise sto sam uspeo da postignem u mp3 formatu je 448 kbps, a ripovao sam Iced Earth :)

pa jeste, zato sam i skinuo... a mp3 je napravljen tako da ne ide preko 320... sve preko toga je pipavo i sumnjivo i pitanje koji ce plejer to pustiti

comment_1448953

Hmz, nisam imao problema da pusti taj od 448kbps, cak sam ga i u mp3 playeru pustio, a radi i u windows media playeru i u winampu, jbg ostali me ni ne zanimaju. Ali KSE na 900kbps i te kako vredi slusati.

• 3 weeks later...