September 16, 200321 yr comment_271192 e , tek sam danas videla na TV-u da ste dobili nagradu publike na Gitarijadi , pa , eto , chestitamo ( sa zakashnjenjem)
September 24, 200321 yr comment_275880 Puno pozdrava za MOONDIVE od bivseg gitariste!Bilo je cool raditi sa vama.Treceg cu biti u prvom redu,zato vezbajte!!! bitjesh ti u prvom redu, ali ne u publici!!! :x :x :x ...hotju da vidim neka arpedja koja bi i malmstina postidela kad se vratim dolazim da sviram sa vama, zato vezbajte!!! a: a: a: zvanichno obaveshtenje: www.moondive.tk . . . IZ APDEJTID!!! novosti, mp3-jevi, video klipovi, nuklearno naoruzanje... you name it... sve ima!!! posetite, molitju lepo!
September 24, 200321 yr comment_276356 nemoj ti meni xy posto...jel to sigurno...nema posle izvini ako ne dodjes! Smiljka...dusho...cool!
September 25, 200321 yr comment_276455 jao bre majoooooo.....!!! :roll: :roll: :roll: jel to 100% Vlado!?!?!!?!Jeste?Reci mi da jeste?!?!?! a: mi da jeste da, dolazim sigurno... nadam se da me zelite i oshishanog.... 8O
September 25, 200321 yr comment_276765 Eto, covjek se ozeni i odmah osisa. Totalno neiskreno, a cak je i znao da odlicno svira... Sta je sljedece? Prestace da pije Pepsi?! :? I tako ce i Armagedon doci... :roll:
September 25, 200321 yr comment_276822 Eto, covjek se ozeni i odmah osisa. Totalno neiskreno, a cak je i znao da odlicno svira... Sta je sljedece? Prestace da pije Pepsi?! :? I tako ce i Armagedon doci... :roll: e palite sa tim iskreno/neiskreno fazonima... iskreno je ziveti zivot i raditi stvari onako kako zelish, i iskreno je da napravish promenu kada osetjash da zelish da je napravish... :x ...ja ne zivim metal!! ja sviram i slusham metal!!! postoji razlika izmedju tih stvari.... primeti se da sam imao losh dan, zar ne....? :ne: :sigh:
September 25, 200321 yr comment_276832 Ovaj prvi post i nekako, ali ovaj drugi!!! 8O 8O 8O E, to je tek totalno neiskreno. a: Slava Pepsi Slava!!!
September 25, 200321 yr comment_276838 iskreno si mnogo gotivan lik.... :| ochekivao sam malo drugachiju reakciju...
September 26, 200321 yr comment_277287 i da dodam... ne volim pepsi... od vajkada.... :x Bas si gadan blasfemicar! Slika onog odvratnog pica iz tvog posta je uklonjena, i nemoj da ti slicne stvari vise padaju na pamet !!! PEPSI OR NO DRINK AT ALL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
September 26, 200321 yr comment_277553 i da dodam... ne volim pepsi... od vajkada.... :x Bas si gadan blasfemicar! Slika onog odvratnog pica iz tvog posta je uklonjena, i nemoj da ti slicne stvari vise padaju na pamet !!! PEPSI OR NO DRINK AT ALL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8O :? :? :? ne mogu da verujem oko chega se raspravljamo.... :roll: kakav pepsi, kakva kokakola? jebote!!! :x ...
September 26, 200321 yr comment_277667 ccckoja rigoroznost ko da vas je Drakon ucio! Ili Draconic...hehe
September 29, 200321 yr comment_278909 "]ccckoja rigoroznost ko da vas je Drakon ucio! Ili Draconic...hehe oh....boze,boze... svejedno...moramo to da isfleksibilisemo...