Jump to content

The Elder Scrolls V: Skyrim


Guest c1k4_ml3kc3

Recommended Posts

Jebote koji sam ja moron ja sam na ovaj kvest pogodio kombinaciju.

Hahahahaha, upravo sam krenuo da pišem isti ovakav post.

 

I ja sam 'ladno probavao sve moguće kombinacije dok ne ubodem pravu. :haha:

Edited by Sisus

Share this post


Link to post
Share on other sites

Krenuh i ja da igram juce Skyrim, otkazala mi devojka dolazak, i rekoh, now is the time :haha: Perverzija. Igram na high podesavanja, na ultra mi krece seckanje. Na high je sve smooth.

 

Nisam izucio bas sve kontrole kako treba, uglavnom sam High Elf, Destruction tree furam, stigao sam do onog trenutka kada zavrsite trening na onoj planini kog Greybeard's. Za kandzu sam takodje googlao, jebes ti one kombinacije, nikad ne bih pogodio :haha:

 

Elem, jel ima neki shortcut npr za potione, kada zelim da se hilujem, ili svaki put moram tab pa da izaberem iz invertoria :/?

Edited by ShinigаmY

Share this post


Link to post
Share on other sites

I ovde možeš. Prvo u inventoriju kad selektuješ predmet staviš ga kao favourite, valdja F beše. Tako selektujte sve predmete koje najčešće koristite. Izađete iz inventorija, pritisnite Q, izađe vam sa strane lista favorita koje ste ranije odabrali, pa mišem pređite na neki od njih, pritisnite 1 ili 2, tako do 9 (pored itema će da se pojavi broj koji ste pritisnuli). Posle toga možete da selektujete tako brzo preko brojeva, ukomplikovali su ga maksimalno, da bi moglo i preko jebenog džstika da se igra.

 

Ja igram 2H i restoration, na expert težini, potione skoro uopšte ne koristim, 20. sam level, glavni ne prelazim, uglvanom sve sporedne cepam :mrgreen:

Share this post


Link to post
Share on other sites

High elfovi su glavni smradovi, cenim idealan nacin da se predje igra je jednom kao sword-n-board ili 2-hander nord (ja pikam ovo prvo, 36 nivo), drugi neki sneaky thief/assassin imperijalac i konacno totalni smrad mag High Elf. Samo cekam modove i da prodje puno vremena pa da opicim ove druge dve klase, trudim se da ne spoilujem sebi bas sve pri prvom igranju.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...