May 11, 200619 yr comment_1125865 Ej Urose jel cesh i dalje da furash celav fazon ili si malo pustio.
May 11, 200619 yr comment_1125869 ma jok... pustam kosu... zar se ne vidi...?! edit: a, da! Edited May 11, 200619 yr by Uros
May 11, 200619 yr comment_1125880 hahaha bas je vrh!! u svakom slucaju je bolje nego ono gde se gejaci lizu!!!
May 11, 200619 yr comment_1125920 Kontam da vam je jedan član Decontolleda sada dao domaći zadatak.. Barem što se slika tiče
May 12, 200619 yr comment_1126707 Dzhaba svirate, ledeno doba stizhe!!!! Nauchno je dokazano da.. uh... Edited May 12, 200619 yr by R i d d l e R
May 15, 200619 yr comment_1130116 A, evo i mene, s neba, pa u rebra... Nadam se da me se secate..pre ne tako puno vremena smo i svirali zajedno.. Postah clan ovog divnog foruma ne bih li se okoristio i prodao neke gitare..koga zanima (ako ikog-ibanez rg550exgk i yamaha 112..opsirnije na -berzi-..da ne smaram..!) Posetih vas myspace...cuh opaque demo..do jaja je ovaj riff na pocetku..bas gruva:)..siguran sam da je i ostalo do jaja.. Trebalo bi da ovih dana i mi postavimo nas, tj.mog benda ti myspace..a trebao bih mozda i malo nesto o nama napisati na ovom yumetalu...sve je u propagandi..ali o tom, potom..opet samo mrmljam i razmisljam na glas....a uostalom-ako ovako nastavim, pokupicu vam svu publiku! eto,samo jos da vam kazem da se zovemo Azil 5..bice i spot gotov vrlo brzo pa cete nas valjda i videti .. Pozdravljam vas sve..treba da se vidimo..mnogo je vode proteklo ispod mosta..promenili smo se..stariji smo..pametniji..a ja se i dalje bas ne pomeram puno po bini kada sviram..Javite se ljudi..Pozdravljam VAS puno! Pera
May 15, 200619 yr comment_1130223 Joj ...drago mi je shto si se javio! We miss you man! Ajde da se oragnizujemo da se konachno vidimo svi na okupu i malo izblejimo!!! Divna su bila ta vremena... Puno te pozdravljamo i zhelimo ti sve najbolje!!!
May 15, 200619 yr comment_1130314 Vidi, vidi Pre svega, VELIKI POZDRAV ZA PERU! Milion godina se nismo culi ni videli, majku mu... Draconic bando, za par sati krecem za BG... posto ste svi izdaja i niko ne ide na Kinga (jedan je KRALJ i ne zove se Elivs!), budite spremni da se pije. Feste, feste, zene, alkohol... Samo kojim redosledom? Poz!
May 16, 200619 yr comment_1130518 des pero!!!! bas smo skoro spamovali na Interfector temi o onom nebuloznom vikendu kod tebe u sremskoj mitrovici ja te poslednji put video na exitu, onako osisanog. jedva cekam da cujem sta radis sad, kapiram da je do jaja. poz!!!
May 16, 200619 yr comment_1130543 Bas je lepo cuti se ponovo sa svima vama..do jaja! Jebo te..Bane, Laki, Laza..POZDRAVLJAM VAS SVE-DA SE STO PRE VIDIMO-SVI!!!..cuh se i sa Urosem bas skoro..bas udara nostalgija..strasno..! Gde li je moj git. brat Dusan..?jebava nesto u senti koliko cujem.. A Kole..J E B O T E..gde je Kole..??? To su bas bili dani.. Do jaja je ovaj opaque, kao sto rekoh vec..jedva cekam da cujem ostalo...cini mi se da je prelomni momenat u bendu, koji ja ne uspeh docekati, dostignut!!! a to je DO JAJA!!! jako mi je drago..ali jako!!! E jebes vikend u mitrovici..ja nataknem prase za vas a neki od vas nece da ga jedu..jebi ga:) I jos sam osisan..mada..sudbina moje kose je jos neizvesna.. Iskreno, jedva cekam da nam izadje spot i da se uradi taj www.myspace.com/azil5 pa da mozete i cuti to sto sada radim.. I hocu svoj original conflux bre!!!! Pozz!!!
May 16, 200619 yr comment_1130563 EEEEj...Smiljka..!!! pa zaboravih da i si i ti sveprisutna ovde,,, kako si ti... obuzima me neka toplota oko srca kada vas (skoro) sve vidim ovde..! DO JAJA!!! Moramo se svi naci malo...znaci MORAMO!!!draconic reunion:) Edited May 16, 200619 yr by PetarA
May 16, 200619 yr comment_1131037 Evo opet ja ljudi...kad me nije bilo nije, a sada..svakih pet min.. Samo da kazem da je postavljena prezentacija mog benda gde mozete cuti nase stvari..ako vas zanima cime se ja izajedno sa jos cetiri momka sada bavim.. www.myspace.com/azil5 preporucujem vam za prvo slusanje Ne I Ti..za nju se radi spot..i meni je licno, od tri uploudovane, najdraza...mada, stvar je ukusa..) Iskreno, veoma me zanimaju vasa misljenja..ali iskrena..nikako, a i kako bi moglo, drugacija..pozzz
May 17, 200619 yr comment_1131353 matori, aj stavi da mogu pesme da se downloaduju, jer nemam sound card na poslu, a net mi je krs gajbi, tako da uglavnom skidam na poslu, bacam na usb i slusam stvari gajbi
May 17, 200619 yr comment_1132148 hej kako ide tamo u velikom gradu? nema vas da spamujete? ajd pisi te nesto jer je ovde u Senti OLDSKULL
May 18, 200619 yr comment_1132246 Roshtilj (josh uvek traje)! Standardno, razvaljeni smo svi kao bulje! CHILLI je prerastao chak i Karkove standarde ljutine! A da ne pricham o dodatnim momentima! Kachimo grozne slike kada uspemo da se jebeno dovoljno otreznimo za to....Joj...pritisak...Neughhhhhhh!!!!!!!!!!!! E da...pichko jedna! Dovlachi svoje dupe ovamo da mozhemo da ga propisno izvatamo!!! Cjale, Fleka, Laky, Buddah, Tica, Lexoni, Zoe, Vanja i moja malenkost (Frenzy )... Josh jedan udar torte...idemo sada na Edited May 18, 200619 yr by [adept]
May 18, 200619 yr comment_1132511 hej kako ide tamo u velikom gradu? nema vas da spamujete? ajd pisi te nesto jer je ovde u Senti OLDSKULL Ne... Nije bas tako... Jos je gore... A di je nas deran?