Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Nema teme, a igra izašla pre sto godina i neverovatno sabija. Icefrog radi na njoj (sad Cyborgmatt), pečuje se redovno, tj. bar jednom nedeljno, još 22 heroja ostalo da se ubaci.

Ko igra, neka me doda: http://steamcommunity.com/id/dennyrru

http://www.youtube.com/watch?v=71s34_yZg5g

Edited by Denny

• Replies 336
  • Views 17.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Haha, nisam znao u trenutku je l' braniš LoL ili Pudgea. LoL je Dota za nubove, opšte poznata stvar.

• zapravo vecina recenog su gluposti i za dotu od pre 4 godine.Aba fenomenalan support,za early dive i mid oriented strategije fenomenalan.Ima samo balon,heal,speed koji usporava protivnika.Cizma neki m

• Dota will prevail!

^ Potpuni support. Dodao, valjalo bi da odigramo koju.

• Author

Biće, biće! Samo da se potrefimo. :)

Also, Naga update stigao. :bigblue:

ir0cz8md4njwj.gif

Dobra Dota juce. ^_^

• Author

Indeed, indeed. I danas ćemo ti morati iskoristiti taj poslednji dan. :da:

Aj play, wtf.

Dobio sam Dota2 key, jedva. Meni je igra uzas.

Ne svidja mi se kretanje, animacije, grafika.

Ostajem na HoN-u

^ Jebaga sad, za sve je potrebno vreme kako bi se navikao. Hon je, po mom skromnom misljenju, malo privlacniji isprdak od presmesnog LOL-a.

Visual-depiction-of-when-Valve-releases-Dota-2.gif

Je li HON za dzabe sada? Ja sam ga igrao dok je bio u beti, i odličan je bio, ali onda je morao da se kupi, ali samo preko neta, tako da sam presao na LOL.

Videh na njihovom sajtu kao da je sve za dzabe i te fore, pa reko da proverim to ovde.

Jeste, sve je fraj osim alternativnih avatara , koje kupujes kroz zlatne novcice. A srebrne novcice zaradjujes kroz igranje i otkljucavas mnostvo avatara, zastava, ikona , tauntova itd

Do jaja, evo sad odigrao dve partije, super je, zaboravio sam koliko je dobro. Single draft mi je najzanimljiviji mod za igranje, definitivno.

Zaboravio si jer je stiglo mnogo heroja, avatara interfejs i mnogo toga je izmenjeno. Veoma je sve lepo organizovano i pregledno.

Jedino sto ne volim je sto su poceli da prave svoje heroje, odavno nema Dota heroja.

Ja uglavnom igram AP, mada mogao bi sad neki drugi mod.

Da li ima neko Dota 2 beta key? Bio bi mnogo zahvalan ako bi mi neko dao beta key. :)

Да ли неко има 100.000 евра? Био бих много захвалан ако би ми неко дао 100.000 евра. :)

Ma mnogo ti oceš. :D

Ajde ljudi, treba mi taj beta key, daću, ako treba, i 500 dinara, a mozda i 1000. :D

• Author

Probaj na JoinDota sajtu, ili na r/shareDota2 na Redditu, ili na /b/.

• Author

Postuj Steam ID. :pivopije:

Ne igram, jer moj laptop ocigledno nije dovoljno dobar za Dotu, radi ok (na low) do nekog trenutka i onda pocne da sece. Popizdeo sam.

• 2 weeks later...

Izgleda da mi dota sada radi dosta fino od kad sam nosio laptop na ciscenje, tako da cu isprobati, konacno, da vidim kako to izgleda.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.