Jump to content

MiroslavXO

Iskreni članovi
 • Posts

  217
 • Joined

About MiroslavXO

 • Birthday 04/05/1986

Profile Information

 • Location
  Београд

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MiroslavXO's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

40

Reputation

 1. Управо преслушах пар пута за редом нову ствар, скоро па никакве емоције 😐 код мене осим што најавише нови албум. 🙂
 2. Лепо, лепо, ја ево завршавам ускоро Велики лов по други пут.
 3. Ја тренутно читам другу књигу, а прву сам морао прочитати 3 пута. Доста компликовано пише, шета тамо-вамо у тој првој књизи, тешко је повезати све из првог читања. Али ваљда ће ми се читање и инвестиција на крају исплатити јер колико видим да је у топ 10 књига епске фантастике. Одох сутра да узмем и косачеву буру.
 4. Јел може неко да ми помогне око текста, не могу нигде онлине да нађем "lyrics". Црвено не разумем баш, да ли сам погодио? The darkness is all I see It's hard to live with no reason to be The best in my life I've already had Because you my love I never forget You put on the line to whatever I saw My life is wasted without you my love Ohhhh... I know I could stand all sorts of pain Even If I had to live ????? But only for one thing I couldn't get through Don't let me live without you Take away from me whatever I've had Don't even leave me any salt and bread I know there's nothing I couldn't get through But don't let me live without you Without me your sun will shine You are already star on somebody sky Oh bright new life I'm not all that I meet Because you my love I never forget You put on the line to whatever I saw My life is wasted without you my love Ohhhh...
 5. Слабо пратим вести из света музике, али ме занима има ли неких новости што се тиче новог албума?
 6. Да ли неко можда продаје књигу Долазак Сенке (други део) из серијала Точак времена? Или зна где може да се купи, пошто колико видим по свим књижарама је распродата.
 7. После треће књиге, односно прве у целокупној саги писац као да се изгубио у свом свету и као да је остао без идејa како да настави писање које је започео. Прича која је ражвакана у пет књига могла је барем за једну да буде краћа, али барем за ту једну. Изгледа да је Сапковском интересантније да пише о печеним кромпирима, филерима и тотално небитним ликовима. Ускоро завршавам последњу књигу у саги ''Господарица језера'', и после тога ми остаје само ''Сезона олуја''. Далеко су боље и занимљивије приче о вешцу, па чак и саме сцене у "The Witcher" видео играма од саге.
 8. Значи исти фазон као Morgan Freeman, оде на једну страну и извуче некакав сопствени закључак који нема благе везе са било чим, и поново се неистина шири. Не знам шта да напишем, али шта и да очекујем од енглеза. Питам се само хоће ли ови наши икада лобирати, или ће нас пљувати довека.
 9. Погледаћу сутра или за који дан, како смо ми срби прошли у филму?
 10. MiroslavXO

  Bathory

  ^ Deluje mi dosta priguseno, ili sam ja navikao na ove verzije koje imam na kompu.
 11. Ovi još malo pa ima da zajebu i Metallicu po izdavanju albuma.
 12. ^^Jel ima neki video snimak? Inace nasao sam ovo na yt, ne znam da li je bilo, Lars prepricava prvi susret sa Maidenima.
×
×
 • Create New...