Jump to content

MiroslavXO

Iskreni članovi
 • Content Count

  213
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

40 totalno moderan

About MiroslavXO

Profile Information

 • Location
  Београд

Profile Fields

 • Gender
  Male
 1. Јел може неко да ми помогне око текста, не могу нигде онлине да нађем "lyrics". Црвено не разумем баш, да ли сам погодио? The darkness is all I see It's hard to live with no reason to be The best in my life I've already had Because you my love I never forget You put on the line to whatever I saw My life is wasted without you my love Ohhhh... I know I could stand all sorts of pain Even If I had to live ????? But only for one thing I couldn't get through Don't let me live without you Take away from me whatever I've had Don't even leave me any salt and b
 2. Слабо пратим вести из света музике, али ме занима има ли неких новости што се тиче новог албума?
 3. Да ли неко можда продаје књигу Долазак Сенке (други део) из серијала Точак времена? Или зна где може да се купи, пошто колико видим по свим књижарама је распродата.
 4. После треће књиге, односно прве у целокупној саги писац као да се изгубио у свом свету и као да је остао без идејa како да настави писање које је започео. Прича која је ражвакана у пет књига могла је барем за једну да буде краћа, али барем за ту једну. Изгледа да је Сапковском интересантније да пише о печеним кромпирима, филерима и тотално небитним ликовима. Ускоро завршавам последњу књигу у саги ''Господарица језера'', и после тога ми остаје само ''Сезона олуја''. Далеко су боље и занимљивије приче о вешцу, па чак и саме сцене у "The Witcher" видео играма од саге.
 5. Значи исти фазон као Morgan Freeman, оде на једну страну и извуче некакав сопствени закључак који нема благе везе са било чим, и поново се неистина шири. Не знам шта да напишем, али шта и да очекујем од енглеза. Питам се само хоће ли ови наши икада лобирати, или ће нас пљувати довека.
 6. Погледаћу сутра или за који дан, како смо ми срби прошли у филму?
 7. MiroslavXO

  Bathory

  ^ Deluje mi dosta priguseno, ili sam ja navikao na ove verzije koje imam na kompu.
 8. Ovi još malo pa ima da zajebu i Metallicu po izdavanju albuma.
 9. ^^Jel ima neki video snimak? Inace nasao sam ovo na yt, ne znam da li je bilo, Lars prepricava prvi susret sa Maidenima.
 10. Glasah za No Prayer for the Dying (dvoumih se izmedju njega i Fear of the Dark) i The Book of Souls (ni posle godinu dana mi nije legao), ali ne bih rekao da su najgori vec da su dva najneslusanija albuma sto se mog ukusa tice.
 11. Vrh slika, gde si to isao, tj gde je slikano?
 12. Preslusah par puta album i odgledah sve spotove, ali kod mene ista stvar kao i sa The Book of Souls za koji sam mislio da ce mi leci, ali nije. Za neke pesme sam jedva cekao da se zavrse. Jedina stvar koja mi se bas svidela je Murder One. Dobra muzika, tekst i spot.
 13. MiroslavXO

  Bathory

  Google zna bolje od vas, Immortal diskografija je sledeca.
×
×
 • Create New...