Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 11.5k
  • Views 371.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• FK Voždovac - FK Vojvodina 1:1   Fotografije: link   Izveštaj: link   Voša u prvenstvu šanta, ali zato u briljira u kvalifikacijama za UEFA Ligu Evrope. Da li će se taj trend nastaviti i u due

• Мајор Гашпар
    Мајор Гашпар

• Do kraja jesenjeg dela prvenstva se solidna zaliha u bodovima moze steci, zvezda osvaja ...sledece sezone, ako cemo po zaslugama Ruzic bi kao sportski funkcioner trebao da bude ministar a Zecevic pred

comment_2575527

Dokle god nam za raspalu ekipu iz JSL bude trebala pomoc sudije, do tada cemo sezonu u evropi zavrsavati krajem avgusta. E sad ako ti to ne mozes da shvatis onda nista.

I sta cemo kada uzmemu takvu titulu? Ispascemo u drugom kolu kvalifikacija... I je l' to uspeh?

comment_2575540

Polako? Nismo igrali 20 godina u LS, do kad cu morati da cekam? Od Robijeve tika-taka, smo presli na jos gore bunarenje. A s' ozirom da cemo verovatno morati da prodamo nesto, jer nismo u prelaznom roku, tesko da cemo se skoro gledati nakon avgusta u skorije vreme(ne treba zaboraviti da nam je koeficijent sada znatno manji i da cemo sad jos ranije biti medju nepovlascenim klubovima). I ja sam Zvezdas, ali ne mogu da budem slep zbog toga...

comment_2575572

Polako? Nismo igrali 20 godina u LS, do kad cu morati da cekam? Od Robijeve tika-taka, smo presli na jos gore bunarenje. A s' ozirom da cemo verovatno morati da prodamo nesto, jer nismo u prelaznom roku, tesko da cemo se skoro gledati nakon avgusta u skorije vreme(ne treba zaboraviti da nam je koeficijent sada znatno manji i da cemo sad jos ranije biti medju nepovlascenim klubovima). I ja sam Zvezdas, ali ne mogu da budem slep zbog toga...

izgleda da je samo debeli slep. verovato ne vidi od stomaka. i mislim i na jedne i na druge navijace.

comment_2575897

Hajduk odmorio igrače protiv Partizana, na redu je Zvezda

... I pre gostovanja Partizanu najavili smo promene u timu, jer nas očekuje serija teških utakmica, pa smo morali da sačuvamo rovite i premorene igrače za predstojeće mečeve - istakao je Delić za Sport.

Protiv Partizana u timu nisu bili Brać, Bulatović, Popović, Milutinović, Ćulum i Adamović.

Kakva komedija... Posle pauze od dve nedelje oni odmaraju premorene igrace... Premorene od cega? Ne znam odakle mi vise volja da pratim ovu lakrdiju od prvenstva i fudbala...

Edited by ..charlie..

comment_2575916

Najgore od svega je, sto mi muceni ne smemo ni da ih kaznimo ostro.. Videli smo kako je Rajkovic prosao u Nemackoj...

Uleteli smo u njih u paketu oko 600k evra i moramo to da izvucemo kako znamo i umemo... Bice neka finansijska (taman da smanjimo troskove za plate) i super...

S' obzirom koliko nemamo za plate, mogu da zamislim Lukica kako se moli da jos neko uleti u tucu da i njega rebne...

comment_2576120

Битно да Бабаљ даје изјаве. Плакаћемо ми за Славком.

verovatno im je lalovic odrzavao sajt.

Не би ја знао ни то да урадим. :haha:

Ова нова управа као да се труди да што горе уради било шта.

Edited by El Karnisero

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.