Wednesday at 09:09 AM1 day comment_3125942 nije mnogo skriveno :D prva pesma je skroz Devy, vokali, produkcija, klavijature, ali samo u toj pesmi je bas ocigledno. ali oseti se u toku celog albuma. a upravo sam zbog ovog albuma upao u neki Saviour Machine rabbit hole i gledao one stare live snimke. "Deliverance" me bas podseca na SM Report
18 hours ago18 hr comment_3125990 On 7/21/2026 at 4:10 PM, Haos sam ja said:Odličan novi Dionysiaque, prema očekivanjima. Meni trenutno jedan od boljih novih doom bendova, još su se više muzički raširili na novom, ima neke disonance, dosta soliranja i vokalno ga šara ovaj baja iako mu je i dalje glavni stil ono dramatično zapomaganje, al meni prija. Dobra priča.Sve navedeno, ali taj ludi vokal utiskuje dubok žig.On 7/21/2026 at 5:06 PM, azal said:meni ovo u top 3 albuma godine.tokom albuma zalici muzika na svasta, ali sve vreme zvuci sveze. cujem sve od Terria-era Devina, do Natural Disaster-era Anatheme, i Saviour Machine, plus jos svasta nesto.Baš pitko izdanje, ničim me ne opterećuje, a drži pažnju. Lepo mi leglo u ova dva-tri slinava dana za nama. Odličan je ovaj Wildman, umirujuće zvuči čak i kad treba da podigne tenziju. Na trenutke zazvuči kao Khvost, takoreći školski got vokal. Report