Jump to content

2013.03.22 *Bozidarac, Beograd*, Deca Loših Muzičara, Ućuti Pas! & Jailbait


Zen

Recommended Posts

734866_522797757771093_1518912137_n.jpg

 

Vračar Rocks! - Petak 22. Mart 2013. od 20h @ Božidarac

Deca Loših Muzičara, Ućuti Pas! & Jailbait

Karte u pretprodaji po ceni od 400 dinara @ FELIX Shop, TC Sremska, I Sprat, na ulazu cena karte 500 dinara.

 

Deca Loših Muzičara će na koncertu u Božidarcu obeležiti dva ljubileja, 25 godina od osnivanja benda i 20 godina od izlaska njihove LP ploče „Dobar Dan“. Bend koji iza sebe ima 4 studijska albuma i na stotine koncertnih nastupa posle nekoliko godina zatišja vraća se na scenu singlom „Flora i Fauna“ koji najavljuje novi album. Poznati kao jedan od uživo najboljih bendova iz generacije „Brzih Bendova Srbije“, DLM i danas zvuče moćno i energično kao i na samom početku. Velika koncertna bina i sala Božidarca biće idealno mesto za rođendanski susret benda sa svima onima koji su devedesetih odrastali uz DLM kao i sa novim fanovima koji nisu imali prilke da ih čuju uživo.

 

Sastav Ućuti Pas je novi bend sastavljen od iskusnih lazarevačkih muzičara koji imaju iza sebe dugogodišnji staz na stejdžu. Njihov zvuk se može okarakterisati kao fuzija različitik pravaca kao što su funk, reggae, hip-hop, punk-rock, sa angažovanim tekstovima. Bend postoji več dve godine i ovo im je prvo predstavljanje pred beogradskom publikom.

 

Jailbait je bend sastavljen od devojaka koje inspiraciju nalaze u radu sastava The Runaways i Joan Jett. Atraktivnim scenskim nastupom i žestokom gitarskom svirkom oduševile su publiku u Božidarcu nastupom prošlog meseca i zato se vraćaju da još jedanput prirede fantastičnu zabavu.

 

 

Vračar Rocks! je u saradnji sa kompanijom Converse pokrenuo akciju "PODRŽI SCENU - OSVOJI STARKE!". Svi koji dodju na koncert i kupe kartu treba da uzmu flajer na ulazu a zatim da u ponedeljak uveče prvi tačno odgovore na naše pitanje vezano za koncert održan prethodnog petka.

Ako već slušate domaće bendove, kupite ulaznicu i omogućite da se scena razvija i raste! I ovako muziku besplatno skidate sa interneta... :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

saznala sam da sviraju tek kad me je ekipa odvukla tamo :haha:

al moram se malo vise cimati oko toga, dosta svirki domacih kultnih bendova prolazi tako...

 

Znas da Silja vise ne peva? ali i ovaj pevac je super, u nekim pesmama se i ne primecuje da peva neko drugi lol

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aj kazi ime ulice ako te ne mrzi :D

 

(Mogao sam da potrazim na netu, ali je teska patnja otvarati novi tab i novu stranicu na kompu koji trenutno koristim, posebno ako treba da se otvara nesto sto koristi flash/javu i to, kao sto je mapa...)

Edited by Demon Seed

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...