Jump to content

2013.05.28.-06.02. *Mikser Depo Stage, Beograd* Mikser Festival


VoivodBG

Recommended Posts

 

mikser.rs/program-2013/svi-projekti/16-muzicki-program-mikser-festi…

 

 

Jedan od prostora u kome će se svakodnevno odvijati muzički program Mikser festivala 2013 je Mikser Depo Stage, koji se nalazi u neposrednoj blizini Mikser House-a, u Travničkoj ulici. Svaki dan je drugačije koncipiran, tako da će program obeležiti domaći alternativni rok sastavi mlađe generacije, bendovi koji su obeležili istoriju ovog pravca u Srbiji, kao i najveće zvezde domaće elektronske i hip hop scene.

 

Prvog dana festivala, u utorak, 28. maja, publika će imati priliku da vidi Straight Mickey and The Boys, novu garage rock atrakciju, prepoznatljivu po eksplozivnim nastupima, zatim miljenike ljubitelja alternativne muzike i jedan od najuspešnijih bendova mlađe generacije - Nežni Dalibor, kao i kultni novosadski sastav, koji uvek zvuči aktuelno i sveže, iako sviraju preko 20 godina, Obojeni program.

 

U sredu, 29. Maja, stage je rezervisan za elektronsku muziku. Publiku očekuju live nastupi psihodeličnog elektro pop dua iz Beograda Ti, koji čine Ilija Duni, bivši član beogradskog sastava Petrol, i Trajče Nikolovski. Njihova muzika je spoj sanjivih melodija, prijatnih bas deonica na sintu, sjajnog dvoglasa, jednostavnih hipnotičkih tekstova i laganih ritmova. Program se nastavlja Live nastupima pionira house i techo muzike u Srbiji, Noise destruction, čiji je čuveni hit singl “Laki je malo nervozan”, poznat i onima koji ne prate pasionanirano baš ovaj muzički pravac, i beogradskog DJ dvojca, autora radijske emisije Idemo na mars, MKDSL-a i FLIP- a, koji će nastupiti back to back.

 

U četvrtak, 30. maja, Mikser Depo Stage posvećen je hip hop kulturi. Program pod nazivom 4 Elements, predstaviće elemente hip hop kulture: skateboarding, graffiti art, breakdance i naravno - muziku. U revijalnom delu programa, koji počinje u 20h, izlagaće domaći brendovi Miss Independent, Dečkocar i Atelje Kimer i biće održano takmičenje u skateboardingu. Za žurku koja počinje u 23h, glavni krivci su: Lou Benny MC, BKO, Vatra DJs, Prema i Ike. Publiku u muzičkom smislu očekuje program koji će obuhvatiiti pravce od R’n’B-a do Rap-a, i od Old School-a do savremene hip hop produkcije. U glavnom delu večeri odžaće se i mini breakdance performans, za koji je zadužena najbolja i najuspešnija breakdance organizacija iz Srbije - Recognize Crew.

 

U petak, 31. maja, na Mikser Depo Stage-u nastupiće beogradski rokenrol sastavi sa dugim stažom u bavljenju muzikom: Deca Loših Muzičara, koji su se neadvno vratili koncertnim nastupima posle višegodišnje pauze, i Kanda Kodža i Nebojša, čiji frontmen Oliver Nektarijević publiku nikada ne ostavlja ravnodušnom.

 

Subota, 1. Jun, rezervisana je za Gradski maskenbal, u organizaciji Jungle Tribe-a, čiji program počinje u 22h.

 

U nedelju, 2. juna, program Mikser Depo Stage-a zatvara žurka na kojoj će nastupiti glavni akter promocije tehno zvuka u Srbiji i najaktivniji srpski di-džej u inostranstvu, Marko Nastić. Uz njega će nastupiti Dekson i Vladica Dragas.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

tl;dr

da pomognem

 

31. maj

KANDA, KODŽA I NEBOJŠA

DECA LOŠIH MUZIČARA

 

FAKJEA

 

Posto je karta?

 

Nadam se da nije besplatno, da mi ne prlja KKN iskustvo masa klosara sto je dosla jer je besplatno

Edited by Demon Seed

Share this post


Link to post
Share on other sites

да ли озбиљан си?

 

KKN su mi verovatno omiljen domaci bend :haha:

 

Ozbiljan je, on vole karakondžulanebojšu. :)

Nisu oni tako loši, imaju finih pesmica. Ona 'Priruda' je kul, opušta.

 

Priruda je 1% :haha:

 

Mnogo dobro!

Edited by Demon Seed

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poenta je u PREDRASUDE delu :D

 

Je l' to Jovanov projekat?

 

 

Slusaju se svaka post-ovo, post-ono polugovna, a vecina nije obratila paznju sta KKN rade sa one 2 gitare.

A i bas i bubanj su prica za sebe koliko razbijaju.

Sad sto se nekome ne svidja Oliverov vokal, jebiga. Meni je bio smesan na pocetku, a sad mi je odlican xD

 

Evo, trenutno ne mogu da se setim domaceg rok benda s 2 gitare, a tek ne mogu da se setim domaceg rok benda koji 2 gitare koristi drugacije osim da sviraju istu deonicu do solaze

Edited by Demon Seed

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...