Jump to content

Recommended Posts

Posted

uh, aj redom 

Scalp - Not Worthy of Human Compassion je overkill na najbolji mogući način. to što misliš da ćeš moći da odmoriš je samo privid, već Egodeath kreće sa takvim UGH vrednim one teme. nedugo potom shvatiš da je ovaj košmar ujedno i tvoj najlepši san jer u 80acresofhell imaš to zadovoljstvo da čuješ John Hoffman-a iz Weekend Nachos! ni manje ni više. nemilosrdno je do kraja i nisam sigurna da će početak Bottomless moći da se preživi uživo. i kad smo već kod srećne 13. trake neću dalje da spojlujem šta sve može da se čuje do kraja. kakvo GRINDIND DEATH FUCKING VIOLENCE.

kad god pomislim kako bi mi baš legao neki dobar straight edge nešto fantastično se desi. ove godine je izgleda Scarab preuzeo tu (ne)svetu dužnost na sebe. Burn After Listening puca iz sveg oružja i još ima pojačanje pa je Todd Jones (Nails) na Ugly, a George Hirsch (Blacklisted) i Justin DeTore (Innumerable Forms/Mind Eraser) na Withdrawn. i nema ovde omiljene trake, puštaš ko celinu sve dok u tebi ima snage. ko može da ne voli ovaj prljavi sXe. 

i naravno da sam proverila šta se dešava sa Weekend Nachos. ladno WN na turneji i festivalima! koliko sam ja samo powerviolence-a preslušala u životu... Worthless sam pustila nezdrav broj puta, što da se lažemo sad. 

onda vidim, miruj srce moje, i da se Fluoride aktivirao. svirke, merch, kamo sreće i novi album. 

ako se Six Brew Bantha vrati međ žive ne znam gde će mi biti kraj! 

evo ova cursed image jer mi se može, a možda ih i prizove 

six-brew-bantha-.jpg