Posted May 7, 201510 yr comment_2826502 Ćudno mi bilo da ih nema ovdena,pa sam moro da otvorim temu.Amerićki det metalhedi.aktivni bili devedesetih,pa riknuli,al sad su se opet aktivirali. idemoooo!mišljenja,komentarišemo.... možda neki razmenimo i telefone,pa se kresnemo. Insane Sickness jedan od najboljih det metal lektira ikad!neg ga puše black metalci,ovo je monolit!
May 8, 201510 yr comment_2826790 ćist old skul det metal kućko! al,uvek možemo da temu prebacimo na sex,pijanstva,gluvu i zez.
May 8, 201510 yr comment_2826791 Ćudno mi bilo da ih nema ovdena,pa sam moro da otvorim temu.Amerićki det metalhedi.aktivni bili devedesetih,pa riknuli,al sad su se opet aktivirali. idemoooo!mišljenja,komentarišemo.... možda neki razmenimo i telefone,pa se kresnemo. Insane Sickness jedan od najboljih det metal lektira ikad!neg ga puše black metalci,ovo je monolit! Svaka cast na temi. Evo ga cd iz moje kolekcije i topla preporuka za sve!
May 8, 201510 yr comment_2826796 svaka ćast šmekeru,to je taki raritet!znaći,respekćina! to i benedictionov trascend, za mene noseći zid det metala.
May 8, 201510 yr comment_2826797 svaka ćast šmekeru,to je taki raritet!znaći,respekćina! to i benedictionov trascend, za mene noseći zid det metala. Vazda bio najveci smeker,he,he! Keep banging!
June 3, 201510 yr comment_2833093 Sta koji kurac pićke-materine. Jebes ded metal i pesme koje traju po 6,7 minuta. Kurac grasak izdrkavanje
June 14, 201510 yr comment_2836573 e gde se seti ovoga keve ti!! ortak iz SD mi doneo njihov tejp 95 mislim , piratski . to ovde bilo raritet bre. e a kako stavljate ove male slicice -smajlije ?