Jump to content

Kumodraski Vo

Iskreni članovi
  • Posts

    13015
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    121

Everything posted by Kumodraski Vo

  1. I smesno mi za taake kako ubace one ugh uzvike random po pesmi gde ne treba kaze ugh i samo nastsvinastavi da svira istim tempom..
  2. Ja nosim cepice definitivno, a rece mi Simon da i papirne maramice rade poso, nisam znao za to pa ce isprobamo.. A najjace mi od svega pustim kuci snimke sa Decapa i bolje se cuje nego uzivo lepo se razaznaju rifovi a uzivo krljanje..
  3. Slusam sad malo radi pripreme.. Theotoxin meh genericni nemacki bm, malo moderniji orthodox kao malo neki blackened fazon ali bez neke specijalne inovativnosti.. Nordjevel nisu losi, norveski norsecore fazon ali fino peglaju, videcemo uzivo kakva je situacija.. Taake slusam malo diskografiju, posle prva dva albuma mi sve slabije sa sad. Kolko vidim sviraju nove stvari sem mozda 2-3 sa prva dva, novi mi nista spec..
  4. Bendovi su imali svog tonca mislis? Meni je bas delovalo da se svaki bend jasnije i bolje cuje kako odmice svirka..
  5. Prvi bend dve pesme ukacio nista spec dobra pevaljka.. Nervosa meni dobre bile ja gotivim taj brazilski retro dm thrash pa mi lepo bilo, razmisljao sam i cd da uzmem al je 2300 neka.. Incantation ocekivano sasili, na pocetku se slabije gitare cule posle doslo na svoje. Zacinili ga malo sa sporijim pesmama pred kraj. Bas dobra atmosfera bila dok su svirali.. Decap fino odsvirase Nihility, meni jedan od drazih dm albuma iz te decenije. Cuo sam i Spheres uzivo napokon, to sam cekao jos od osnovne skole fazon 😄 posle albuma su krenuli da dave sa onim nekim novim pesmama pa sam pobegao pre guzve na izlazu.. Prvi put sam bio u bazi, nije lose mesto za svirke uopste. Zvuk je bio sasvim ok, kontam da za bolje i nema nade sem ici na brutal i tjt.. I da puna podrska ovo za cigare, naravno naslo se par pametnih srba koji su palili al sta da mu radis..
  6. Smorcuga.. Mada je i Paysage d'Hiver zadnji isto bio ultra minimalistican, ne cudi me da je i ovo..
  7. https://www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE4MDM3MTIzOTM5NDkyNzI0?story_media_id=3191142504975348645_2435286862&igsh=d2drZnd3dmlwZnJh Evo malo promovisanje nemorala i demonizacije..
  8. ok mi nervosa, volim ja taj genericni rani seps, slejer sta god thrash/dm.. Najjace gitaristkinja sto ima onlyfans
  9. Sta ti nije nista posebno..
  10. Pa nije previse ali je jasno da je gorguts glavni uticaj, ima tog atmosludge elementa al mene nije nesto patosirao. Prva pesma mi najbolja, kul je obrada al nisam slusao original tako da pojma nemam kolko je drukcije..
  11. Ja bih rekao da to vazi i za mladje bendove ne samo za matore, redovno na albumima ima dobra minutaza nepotrebnog sala kojeg niko nije isekao..
×
×
  • Create New...