Jump to content

Kumodraski Vo

Iskreni članovi
 • Posts

  11233
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  87

Everything posted by Kumodraski Vo

 1. Ja glasam da je tech death. Inace dobar album ali prilicno prehajpovan. Spiral Architect je odradio daleko bolji poso spajanja jazz fusiona sa prog metalom, nego je malo zahtevniji za slusanje i nema chugga. U svakom clucaju to im je i jedini dobar album..
 2. Zavisi za koji bend nije jasno da li je bm..
 3. Taj je možda i metal ali traces je definitivno screamo..
 4. Sacu citam sta ste pisali samo da pustim neki osdm dobar neki Benediction.. Moram da se ispravim za ono gore, mislio sam na evoluciju vise nego progresiju mada mu dodje na isto. U tom smislu je zanr mrtav, sto nema novih ideja nego sve sve koriste stare i dodaje neka sminka. Znaci ne mos me ubedis da je neki novi dm sa par disonantnih rifova ili dodatim neuobičajenim instrumentima evolucija zvuka kad je sve to vec odradjeno do prve polovine devedesetih. Jedino Obscuru da izdvojimo kao neki novi momenat u zanru, ovo ostalo je samo navikavanje na novu tehnologiju, sminka i igranje sa starim idejama. Naravno da ima dosta novih bendova i da se i dalje dosta slusa nakon 30+ godina postojanja u tome je ziv i te kako..
 5. Ja to ne bih nazvao progresijom nego ocajnickim potezima da se stvori privid novih ideja jer je zanr generalno mrtav nekih 20 godina..
 6. Hahah vi fanovi ih vise nagrdite nego mi ostali..
 7. Nema smisla poredjenje. Isto ko Bitlsi vs Stonsi. Ja obozavam Stonse ali se zna ko je tata..
 8. Nisu mi poznati neki padovi Metalike..
 9. Sreda je inace, ako nekog zanima..
 10. Slazem se jbg, taj wall of sound smarao nista se nije culo u nekim momentima. Ne znam koji je koji bend, zadnja dva su mi najbolja bila od prilike. Uzeo sam nalepnicu onu sa kosturom..
 11. Kad pre novi nisam ni prosli poslusao..
×
×
 • Create New...