Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

2016.02.08. *Mikser House, Beograd* Sabaton, Wisdom, Armageddon

Featured Replies

• 2 weeks later...
  • Replies 108
  • Views 11.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_2876684

Kao prvo, koliko prima sala u Mixeru (nikad nisam bio u tom prostoru)? Sve mi se cini, a voleo bih da gresim, da ce ova godina biti previse susna kada su metal koncerti u pitanju. Cena je korektna, iako mislim da ce dosta ljudi ovo preskociti, jer su ih vise puta gledali...

comment_2876998

Kao prvo, koliko prima sala u Mixeru (nikad nisam bio u tom prostoru)? Sve mi se cini, a voleo bih da gresim, da ce ova godina biti previse susna kada su metal koncerti u pitanju. Cena je korektna, iako mislim da ce dosta ljudi ovo preskociti, jer su ih vise puta gledali...

Jednom sam samo bio u Mixeru i moja procjena je da je velicine kao velika sala SKCa otprilike. Znaci moglo bi tamo stati oko 800-1000 ljudi, da bas bude krcato.

Sto se tice cijene, meni je ona pretprodajna od 2000 din bila korektna, a sve ovo iznad je klanje. No, svakako mi ostaje da uzmem ovu od 2600, nisam Sabaton gledao od 2010.

comment_2878184

Pozeri ili ne...i ja bih više voleo da stižu Hammerfall, ali i Sabaton će biti ok za početak godine. Prošla godina, a i pretprošla, su bile prepune metal događaja, a sad u ovoj "mršavoj" ponudi još i biramo i tražimo mane...

Karta u džepu ;)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
comment_2885365

Da nema neko kartu viška, razboleo se, putuje i t.d.? Tačnije, trebaju mi tri. Danas sam htela da kupim i nema ih više, kaže - bilo do juče... :( Ako bi neko prodao kartu, šaljite mi PM, molim vas.

comment_2885423

Da nema neko kartu viška, razboleo se, putuje i t.d.? Tačnije, trebaju mi tri. Danas sam htela da kupim i nema ih više, kaže - bilo do juče... :( Ako bi neko prodao kartu, šaljite mi PM, molim vas.

idi na event na fb nudi dosta njih kartu da proda
comment_2885683

Imao sam srece, kupio kartu u ponedeljak popodne, nisam ni bio svjestan da sam uhvatio zadnji voz da kupim po ovoj cijeni.

Neobicna situacija to da se metal koncert kod nas rasproda.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.