December 16, 200717 yr comment_1553003 jbt,danas sam gledao vh1 behind the music GNR i jbg do jaja je Report
December 18, 200717 yr comment_1553921 Zvao me drug da odgledamo to emisiju (posto sad nemam televizor ),al' eto nisam stigao... ...mada sam je gledao jos pre par godina (cenim da i dalje emituju tu istu emisiju)... Report
December 25, 200717 yr comment_1558497 Sad sam tek registrovao - Paradise City tek na 25. mestu?! 'Bes ti tu listu Report
December 26, 200717 yr comment_1559332 Odlican bend.....letos sam bila zaludjena njima,svaki dan ih ponovo preslusam..... Report
December 26, 200717 yr comment_1559411 Odlican bend..... Fenomenalan - 'odlican' je blaga rec za njih Report
December 28, 200717 yr comment_1560984 Fenomenalan band........extra im je mjuza......sve im je najbolje Axl je odlican pevac....... i steta sto su se raspali........u onom sastavu u kojem su bili bili su THE BEST.......... Slash,Duff,Axl,Izzy Stradlin...... Report
January 2, 200817 yr comment_1562858 Fenomenalan band........extra im je mjuza......sve im je najbolje Axl je odlican pevac....... i steta sto su se raspali........u onom sastavu u kojem su bili bili su THE BEST.......... Slash,Duff,Axl,Izzy Stradlin...... meni su doduse mnogo bolji od 90-ih, mislim na njihov nastup(ne na muziku), u svakom slucaju najbolji bend ikada.... Report
January 2, 200817 yr comment_1562906 dobro..........tu su imali dosta dobrih nastupa....ali extra su...... YOU KNOW WHERE YOU ARE???? YOU IN THE JUNGLE BABY YOU GONE DIEEEEEEEEEEEEEE....... Report
January 2, 200817 yr comment_1562997 Gunse nisam nikad preterano gotivio... al jedino shto mogu stalno da slusham je prvi album... definitivno jedan od boljih debi albuma svih vremena. Report
January 3, 200817 yr comment_1563329 ... u svakom slucaju najbolji bend ikada.... Forever ... definitivno jedan od boljih debi albuma svih vremena. Ne znam sad tacno u kol'ko je prodat Appetite For Destruction primeraka...rek'o bih da je u preko 20 miliona sigurno,a ne bi me cudilo i da je u preko 30 miliona Report
January 4, 200817 yr comment_1564130 Ne znam sad tacno u kol'ko je prodat Appetite For Destruction primeraka...rek'o bih da je u preko 20 miliona sigurno,a ne bi me cudilo i da je u preko 30 miliona Pa blizu je 30 miliona i jedan je od najprodavanijih albuma svih vremena. Report
January 5, 200817 yr comment_1564571 E,u Mamutu sam video da ima neka zlatna serija DVD-eva,po 300 din...ja iskoristio priliku da uzmem neke koncerte,medju njima i GNR Live in Chicago...nisam smeo da ga odgledam do kraja Report
January 5, 200817 yr comment_1564612 Pa blizu je 30 miliona i jedan je od najprodavanijih albuma svih vremena. Zlata vredi E,u Mamutu sam video da ima neka zlatna serija DVD-eva,po 300 din...ja iskoristio priliku da uzmem neke koncerte,medju njima i GNR Live in Chicago...nisam smeo da ga odgledam do kraja Live in Chicago? Iz koje je to godine (90 i koje)? Report
January 5, 200817 yr comment_1564680 '92. Axl i Slash nisu nesto briljirali tu.A i snimak nije neki...za fanove ce biti dobro. Report
January 6, 200817 yr comment_1564828 Koliko je meni poznato (posto imam taj bootleg) u pitanju je Pro-Shot. tako da je kvalitet snimka sasvim OK. Report
January 6, 200817 yr comment_1564833 neke njihove pesme su mi se tako ogadile i izlizale da je meni ponekad mrsko da pustim njihov mp3.....gde god da odem vrte se sigurno njihove 3-4 pesme, i to je to...nemojte me pogresno shvatiti za napisano, ali mislim da i vama ostalima nije bas to svejedno i da zelite i vi ponekad cuti njihove manje poznate pesme..........zar ne!? Report
January 6, 200817 yr comment_1564872 sta je to mamut i gde se nalazi pogledaj te ovaj live iz 1991...tesko da je rock imao boljeg i ludjeg frontmena http://www.youtube.com/watch?v=n9MCxWCxIgI Report
January 6, 200817 yr comment_1564876 "Mamut" je u Sremskoj na samom da kazemo ulazu u Knez sa Bulevara skreni levo.... Report
January 6, 200817 yr comment_1564877 "Mamut" je u Sremskoj na samom da kazemo ulazu u Knez sa Bulevara skreni levo.... sta ti mamuti prodaju te koncerte,skidaju ih sa neta pa diluju Ja sam podelio barem 50 gnr dvd-eva po forumima Report
January 6, 200817 yr comment_1565647 Shto se tiche gunsa, iz nekog razloga vishe volim drugu postavu koju chine axl, slash, duff, matt i gilby... izzy i steven su me oduvek pomalo nervirali. mada, mora se priznati da je izzy fantastichan muzichar... a steven adler, e on je narkoman koji je izdao svoj bend zbog droge. I ovako, koliko god prichali loshe, novi gunsi i nisu toliko sranje, mogu to da kazhem jer sam slushala nove pesme, jedna od onih koje se definitivno izdvajaju je The Blues, a zatim i Better, Oh My God i Madagascar... Shto se tiche ponovnog okupljanja nece ga biti dok to Axl ne odluchi... Velvet Revolver, kao Slashov, Duffov i Mattov sadashnji bend, nije ni bleda senka onoga shto su gunsi bili, ali su neke pesme ipak vredne slushanja... I ako je istina da ce Slash svirati u Limp Bizkitu, to je stvarno dno dna... Report
January 7, 200817 yr comment_1565845 Smesno je praviti komparaciju izmedju gunsnroses i limp bizkit Da se ne lazemo gunsi su jedan od najvecih bendova u rnr ikada,a limp bizkit dobar bendic i nista vise. Dok je Axl na uyi svaki dan u jebene tri godiner radio koncert pred 50000 i vise ljudi,Fred je na svom prvom vecem nastupu na download festivalu izjavio nesto tipa "Kakva metalika,mi smo najveci bend na planeti" Report
January 7, 200817 yr comment_1565876 U,jes',Fred je pravi kurton od coveka . Nisam pomenuo,inace,da sam Slasha video na FTV-u... Report
January 7, 200817 yr comment_1565903 Obojica su egocentrici da se ne lazemo,mada je guns poznatiji bend i po misljenju vecine bolji dok ja spadam u onu manjinu koja se ne slaze sa time,ali dobro zato mogu i to da mislim jer je ovo slobodna drzava bla bla bla Report
January 7, 200817 yr comment_1565932 hm, ja mislim da ljudi s pravom misle da su gunsi bolji bend, to shto ti njih ne volish ili ne slushash, ne daje ti za pravo da ne poshtujesh tudje mishljenje i da naturash svoje... i ja mogu da se kladim da ce uvek postojati velika vecina koja ce vishe gotiviti gunse nego limp... i da, gunsi zasluzhuju da ih ljudi vole, ipak, mora se priznati da su oni na neki nachin spasili hard rock u '90im pod naletom grunge muzike... Report