February 14, 20187 yr comment_2975321 al ste me prepali bez razloga konačno našao vremena da preslušam album. da, definitivno je manje punchy i hitičan od prethodnika, ali mi je skroz ok taj suptilan pristup prog elementima. i dalje ne zvuče kao ni jedan drugi bend. valjalo bi čuti ih još koji put uživo Edited February 14, 20187 yr by bradilko
March 5, 20187 yr comment_2977705 Preslusala veceras novi album... nije los malo ispod ranga prethodnog ali po kvalitetu isti nivo, bez nekih novih ideja doduse.
February 6, 20196 yr comment_3004425 kako kida elliot <3 ko gotivi, pratite mu tviter nalog, ume da baca odlične rifove (koji će, nadam se završiti na sledećem albumu).
February 11, 20196 yr comment_3004914 Ja i zaboravio dae to i izaslo, totalno sam potisnuo koliko mie razocaranje bio u odnosu na debi...mozda bi trebalo jos ednom izvrteti, zbog starih zasluga
February 11, 20196 yr Author comment_3004919 Ako ništa, uvek možeš da gledaš one Alexove bubnjarske video uratke, kakav flow čovek ima, bruka, sve u službi pesme. Baš veliki udarac za bend njegov odlazak.
February 12, 20196 yr Author comment_3004955 Da, dobar je i vremenom sam ga zavoleo iako mi nije bio nešto kad je tek izašao. Ali opet je prvi bolji.
June 17, 20205 yr Author comment_3039279 Obećava ovo novo, meni dosta vuče na Mars Voltu, eksperimentalnije mi nego drugi album. Doduše, nema onog Alexovog gruva, slušao sam posle dužeg vremena debi, kakva je to bombica od albuma bila. Al izbacuju ove singlove na fegetsku foru jedan po jedan, gruni celu stvar više, jebo ga ti.
August 20, 20205 yr Author comment_3042958 Super album ovaj novi, mnogo bolji od prethodnika mada ne udara tako jako kao debi. Baš fina pričica, prija mi Elliotov fegetski vokal koji vozi celu stvar, super songwriting, sve lepo teče i fino je uklopljeno, nema slabe pesme. Ne rasipaju se okolo, nego sve što imaju kažu na fokusiran način, puno malih ukrasa, bombonica. Baš će mi fino popuniti rupu do novih Deftonesa ili Agent Peška.