Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 1 month later...
  • Replies 610
  • Views 58.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Trenutno se snima novi materijal koji će se pojaviti u vidu EP-a. Ova je jedna od novih pesama:

• Chicken Little 420
    Chicken Little 420

U slavu povratka YUMetala, napokon i debi album objavljen https://www.serbian-metal.org/vesti/21747/amentes-debi-album-konacno-u-prodaji/    

• 6 months later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • Author
comment_802705

Pozdrav ljudi! Nadamo se da nas niste zaboravili uprkos tome sto nismo bili koncertno aktivni u prethodnom periodu. Morali smo da ispunimo neke "obaveze" prema drzavi. Naravno iskoristili smo to vreme u kreativnom smislu i uradili kompletan novi materijal, koji planiramo da snimimo ove godine. Ponovnu koncertnu aktivnost zapocinjemo 31. maja (utorak) u Novom Sadu na Gradilistu, svirka pocinje u 22h a ulaz je besplatan. Bice to promocija novog materijala i prvi nastup sa novim basistom (obecavamo bas solaze, he-he). Ocekujemo sve fanove dobre metal muzike, pogotovo ljubitelje ETNO-PROG METALA!

comment_804560
Pozdrav ljudi! Nadamo se da nas niste zaboravili uprkos tome sto nismo bili koncertno aktivni u prethodnom periodu. Morali smo da ispunimo neke "obaveze" prema drzavi. Naravno iskoristili smo to vreme u kreativnom smislu i uradili kompletan novi materijal, koji planiramo da snimimo ove godine. Ponovnu koncertnu aktivnost zapocinjemo 31. maja (utorak) u Novom Sadu na Gradilistu, svirka pocinje u 22h a ulaz je besplatan. Bice to promocija novog materijala i prvi nastup sa novim basistom (obecavamo bas solaze, he-he). Ocekujemo sve fanove dobre metal muzike, pogotovo ljubitelje ETNO-PROG METALA!

Jel planirate neku svirku u Beogradu?

comment_807282
Znam ja u cemu je problem: tebe jebu pragovi, vise ti odgovara fretless posto na njemu brze lete prsti! Jel tako? icon_mrgreen.gif

musik19.gif Ma lete k...c! Tek na fretlesu falširam k'o đubre. Mislim to je netemperovani instrument, pa čak i kad naciljaš onako odoka dobro može ispasti fuj.

A btw.:

Ja sam čuo iz pouzdanih izvora da će na svirci basista da šuketa gluposti na basu ali će se truditi da to izgleda dobro, i da ljudi misle da je to koncept.

ne znam samo kako će bez svojih puškica.

Eto, napljuva ja čoveka...

biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

pivopije.gif

comment_807424
musik19.gif Ma lete k...c! Tek na fretlesu falširam k'o đubre. Mislim to je netemperovani instrument, pa čak i kad naciljaš onako odoka dobro može ispasti fuj.

A btw.:

Ja sam čuo iz pouzdanih izvora da će na svirci basista da šuketa gluposti na basu ali će se truditi da to izgleda dobro, i da ljudi misle da je to koncept.

ne znam samo kako će bez svojih puškica.

Eto, napljuva ja čoveka...

biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

pivopije.gif

Ne znam odakle ti ta informacija ali sigurno nije tacna, naime on je jedan od najboljih basista na domacoj metal sceni i pouzdano znam da dnevno vezba 6-8 sati (od toga minimum 3 sata vezba amentesove stvari)!

Ja licno jedva cekam da cujem solo deonice na svirci! icon_wink.gif

comment_808109

Jel` se ti to pripremas za Mishomor kad ne vezbas?

Nego imam ja neke pive u frizideru pa bi mogli malo da radimo... ph34r.gif