May 11, 200322 yr comment_205473 Opet sam slusao Anthemse pa rek'o... Dakle, od svih "starijih" BM bendova, koji su pokretali MB scenu i blah-blah, Emperor je definitivno imao najzreliji zvuk, a i textove. Lyricsi su druga stvar po kojima se Emperor istice u odnosu na druge "zlo-satana-kill".... Ne cudi me da se danas klinci (koji su pre max 1 godinu poceli sa metalom, naravno od BMa) pale na Mayhem (koji, realno gledano, ima 1 novi album, a od starih bi sve sto valja moglo statina jednu kompilaciju, posto im se pesme uglanvom ponavljaju po albumima, + ocajna produkcija), a Emperor im je dosadan ... Prosto, ne mogu da shvate taj kvalitet i viseslojnost zvuka, kao ni svesnost i hladnu samouverenost textova naspram "paljevina" od mayhema... Covece, potpuno si u pravu.
May 23, 200322 yr comment_211593 HAIL EMPEROR Jedan od rijetkih black bendova koji zaista zasluzuje svo postovanje i kome je kvalitet jaca strana,bilo da se radi o tekstovima..muzici.Da,ko sto rece,poezija..i to prava..i to pravo iz zatvora,heh
May 25, 200322 yr comment_212621 jesu njih dvojca, ali Ihsahn je stihoklepac, a on nije primirisao zatvor.Mozda kad je bio u poseti ovoj dvojci, ali tad sigurno nije pisao pesme.
May 25, 200322 yr comment_212707 šta znaš možda su je nekad baš u zatvoru (dok je posjećivao ovu dvojicu) iznenada dobio inspiraciju (u ljepoti norvških zatvora) i posvetio neku pjesmu Emperora tome (samo kad bi znao koju )
May 25, 200322 yr comment_212805 Promethus je odlican album samo shto nije za svaciji stomak,zeludac itd....
May 29, 200322 yr comment_215093 Ipak je Isahn genije u bendu i pravi muzicar, Samoth mu dodje kao neko kroz koga se to izrazava Човек се зове Ihsahn a не Isahn Covek se u stvari zove Vegard Sverre Theitan, a ono h mi se uvek izmakne, vidim da Isahn nekako nije u redu, ali ne mogu da provalim sta fali.
June 7, 200322 yr comment_218794 Ma, reci "isran" i neces pogresiti Zezam se, naravno, u Emperor mi ne dirajte... Dok , na primer, Drakthrone mozete da mi pljujete do mile volje. Kad malo bolje razmislim, odoh da i sam to radim!
June 7, 200322 yr comment_219087 Ma, reci \"isran\" i neces pogresiti Zezam se, naravno, u Emperor mi ne dirajte... Dok , na primer, Drakthrone mozete da mi pljujete do mile volje. Kad malo bolje razmislim, odoh da i sam to radim! he, he, i ti si provalio char toga da pljunes po darkthronu i njihovoj "pomesaj mesalicu za beton i kosilicu za travu" produkciju, a milion ljudi krene da ih brani
June 9, 200322 yr comment_219644 Ah chuj, sve je to u redu, ali mene odavno niko ovde (na BM) ne shvata za ozbiljno, pa nece ni da se prepiru.... Bedak!
June 12, 200322 yr comment_221380 Eclipse, Anthems & Prometheus su najbolji albumi. Ne kapiram sto ljudi govore da je Prometheus sranje, album je genijalan, mada ne moze ga svako slusati. a: a: a:
June 18, 200322 yr comment_224182 Najbolji album Emperor-a je njihov prvi album. Sve pesme su postale BM klasici. Ko jos nije cuo za I am the Black Wizards ili Night of the Graveless Souls. Ovaj album najbolje pokazuje borbu za BM na pocetku devedesetih. Vrhunac rada Ihsahn-a, Samoth-a, Mortiis-a i Faust-a. Ova prva postava Emperor-a je bila najbolja. SLAVA!
June 18, 200322 yr comment_224184 Ne bih se slozio sa prethodnom porukom,jer mislim da je vrhunac Emperor-ovog stvaralastva album In The Nightside Eclipse.Ima nekoliko pesama sa prvog albuma a Ihsahn i kompanija su u medjuvremenu postali bolji sviraci,tu se i nalaze jedni od najboljih bm tekstova na okupu,Tchort je bolji basista od Mortiisa itd. Dakle,sve u svemu In The Nightside rula!
June 19, 200322 yr comment_224586 Ne bih se slozio sa prethodnom porukom,jer mislim da je vrhunac Emperor-ovog stvaralastva album In The Nightside Eclipse.Ima nekoliko pesama sa prvog albuma a Ihsahn i kompanija su u medjuvremenu postali bolji sviraci,tu se i nalaze jedni od najboljih bm tekstova na okupu,Tchort je bolji basista od Mortiisa itd.Dakle,sve u svemu In The Nightside rula! Mozda je Tchort bolji basista od Mortiis-a, ali Mortiis je napisao tekstove za ceo prvi album Emperor-a.
June 19, 200322 yr comment_224812 Ne bih se slozio sa prethodnom porukom,jer mislim da je vrhunac Emperor-ovog stvaralastva album In The Nightside Eclipse.Ima nekoliko pesama sa prvog albuma a Ihsahn i kompanija su u medjuvremenu postali bolji sviraci,tu se i nalaze jedni od najboljih bm tekstova na okupu,Tchort je bolji basista od Mortiisa itd.Dakle,sve u svemu In The Nightside rula! Mozda je Tchort bolji basista od Mortiis-a, ali Mortiis je napisao tekstove za ceo prvi album Emperor-a. Pa sta? :?