Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_205473

Opet sam slusao Anthemse pa rek'o...

Dakle, od svih "starijih" BM bendova, koji su pokretali MB scenu i blah-blah, Emperor je definitivno imao najzreliji zvuk, a i textove.

Lyricsi su druga stvar po kojima se Emperor istice u odnosu na druge "zlo-satana-kill"....

Ne cudi me da se danas klinci (koji su pre max 1 godinu poceli sa metalom, naravno od BMa) pale na Mayhem (koji, realno gledano, ima 1 novi album, a od starih bi sve sto valja moglo statina jednu kompilaciju, posto im se pesme uglanvom ponavljaju po albumima, + ocajna produkcija), a Emperor im je dosadan ... Prosto, ne mogu da shvate taj kvalitet i viseslojnost zvuka, kao ni svesnost i hladnu samouverenost textova naspram "paljevina" od mayhema...

Covece, potpuno si u pravu.

• 2 weeks later...
  • Replies 2.6k
  • Views 196.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_215093

Ipak je Isahn genije u bendu i pravi muzicar, Samoth mu dodje kao neko kroz koga se to izrazava  

Човек се зове Ihsahn a не Isahn

Covek se u stvari zove Vegard Sverre Theitan, a ono h mi se uvek izmakne, vidim da Isahn nekako nije u redu, ali ne mogu da provalim sta fali.

• 2 weeks later...
comment_219087

Ma, reci \"isran\" i neces pogresiti  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  

Zezam se, naravno, u Emperor mi ne dirajte... Dok , na primer, Drakthrone mozete da mi pljujete do mile volje. Kad malo bolje razmislim, odoh da i sam to radim!   :twisted:  :twisted:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

he, he, i ti si provalio char toga da pljunes po darkthronu i njihovoj "pomesaj mesalicu za beton i kosilicu za travu" produkciju, a milion ljudi krene da ih brani

comment_224182

Najbolji album Emperor-a je njihov prvi album. Sve pesme su postale BM klasici. Ko jos nije cuo za I am the Black Wizards ili Night of the Graveless Souls. Ovaj album najbolje pokazuje borbu za BM na pocetku devedesetih.

Vrhunac rada Ihsahn-a, Samoth-a, Mortiis-a i Faust-a. Ova prva postava Emperor-a je bila najbolja. SLAVA!

comment_224184

Ne bih se slozio sa prethodnom porukom,jer mislim da je vrhunac Emperor-ovog stvaralastva album In The Nightside Eclipse.Ima nekoliko pesama sa prvog albuma a Ihsahn i kompanija su u medjuvremenu postali bolji sviraci,tu se i nalaze jedni od najboljih bm tekstova na okupu,Tchort je bolji basista od Mortiisa itd.

Dakle,sve u svemu In The Nightside rula!

comment_224586

Ne bih se slozio sa prethodnom porukom,jer mislim da je vrhunac Emperor-ovog stvaralastva album In The Nightside Eclipse.Ima nekoliko pesama sa prvog albuma a Ihsahn i kompanija su u medjuvremenu postali bolji sviraci,tu se i nalaze jedni od najboljih bm tekstova na okupu,Tchort je bolji basista od Mortiisa itd.

Mozda je Tchort bolji basista od Mortiis-a, ali Mortiis je napisao tekstove za ceo prvi album Emperor-a.

comment_224812

Mozda je Tchort bolji basista od Mortiis-a, ali Mortiis je napisao tekstove za ceo prvi album Emperor-a.

Pa sta? :?