Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1452247

Нема везе то са три вокала, чак мени и сметају, али музика... :rockdevil:

За уживо да нађете другу гитару како знате и умете.

• Replies 1.4k
  • Views 116.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• FëanorSonOfFinwë
    FëanorSonOfFinwë

ma Mita je napomenuo da moze i bolje nesto da se uradi ali da je ovo Srbija , pa sam ja zbog toga citirao komsiju....   A jbga, ono volim da slusam domace stvari , a nema bas dosta kvalitetnih bendo

• рогозуб
    рогозуб

mrtav sajt, jel nije mrtav i bend?

comment_1452266
Pa, bas je do jaja sto se raspisali o "Dusi ratnika" !!! :bigblue:

Ne znam, slazem se sa RNOM da je brzina sasvim dobra, osim ako se Sharki nije zezao po tom pitanju....Ej, da....Mislim da je daleko od toga da je ovo najbolja nasa stvar, samo sto je, pretpostavljam, vise znaitezelje privukla zbog 3 vokala i ubacivanja malo atipicnog zvuka za nas...

Znas kako,mene je kod pesme privuklo to sto je pesma pravi jebeni metal u svakom pogledu...Ima sve!!!

Ne znam koliko je najbolja ,ali je svakako vise metal nego sto ce Manowar ikada biti ( P.S.Nemojte me tući... :bigblue: )

A i hvata odmah tako da...Dargoron na Evroviziju! :rockdevil:

P.S.Mene lično mnogo više oduševljava sama pesma i sviranje nego činjenica da ima 3 vokala...Kad krene onaj uvod :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

A posle onaj a'la Running wild deo,ma nema cela pesma vrh..

Edited by Painkiller_JP

comment_1452358

Budu li se prijavili za Veroviziju ja ih se prvi odricem.

Sto se tice pesme jeste odlicna ali daleko od toga da je najbolja.Dargor i Senka Moje Duse su mi za sada najjace ali videcemo sta novi album donese.Sta vise ova pesma mi je vise Hard Rocker-ska,a ne power metalska

comment_1452380

Pa, jebem li ga u koji pravac da svrstam. U svakom slucaju, jeste kidanje, ali pitko za sire narodne mase!! :bigblue: ( Stormlord: Sta da ti kazem, moracemo na Evroviziju !!! ) :mrgreen:

Ma, bre, nebitno, kad se svima svidja !!! He-He... Sto se havlim...

Edited by Man From The Crypton

comment_1453120
Izgleda da samo ti i ja dozivljavamo pesmu kao metalurgiju...Ne znam sta je ostalima nas dvojica sigurno nismo ludi...Ostaje da su oni... :bigblue:

У хард року нема оног галопирајућег рифа, то је најчистији хеви метал, само додатно још мало учвршћен.

comment_1453447

Zar je uopste vazno da li je vise hard rock ili heavy ili ....? "Izvorna metalurgija", moze tako ?! :bigblue:

Ko ono rece da se vratimo na power? Pa, lepo sam napisao da je ovo vise kao neki experiment, tek ces da cujes nove pesme, pa proceni da li smo i dalje power...

Edited by Man From The Crypton

comment_1453520
Zar je uopste vazno da li je vise hard rock ili heavy ili ....? "Izvorna metalurgija", moze tako ?!:bigblue:

Ko ono rece da se vratimo na power? Pa, lepo sam napisao da je ovo vise kao neki experiment, tek ces da cujes nove pesme, pa proceni da li smo i dalje power...

100% sam siguran da su i ostale pesme odlicne! :rockdevil: