Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_778502

Ma Vibeke je strava...samo, treba da vidite onog, onog..... krmka... ne znam kako da ga nazovem... sa kojim je trenutno.. Uzas.

Svidja mi se kao crnka; mozda vam jednog dana demonstriramo kako Vibeke igra... 'razredni " zna... Frede gde si?

icon_cool.gif

• Replies 686
  • Views 58.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• veće mi je iznenađenje da su postojali sve dosad, nego da su se sad raspali

• Ma Mortenu ni Sirenia nije bila dovoljna, pa je napravio i Mortemiu. Alogia je već zauzeto ime, inače bi i Alogiu napravio.   Inače, Widdow's Weeds je meni jedan od najomiljenijih albuma uopšte,a sv

• Yggdrasil
    Yggdrasil

Ako nisu promenili Mary Demurtas, to je odličan eurovision kvalitet, poželjan za svaku reinkarnaciju Lacuna Coil. Čak su mi i članovi vrlo simpatični pojedinačno, sa njihovim malim video objavama i

comment_782437

Meni je ubedljivo najlepsa njihova pesma "Cease To Exist"... Ja sam inace prvo cula "Crushed Dreams" (jebote, najezila sam se samo od pomisli...). Bila sam kod najboljeg ortaka, smoreni do bola u 3 ujutru. Onda mi je rekao "Sad cu da ti pustim nesto, i ukoliko se ne najezis na ovo, nisi zivo bice, majke mi". Onaj vrisak... wub.gif

• 2 weeks later...
comment_799400
@ Kali Yuga

Izvini ali Floorka po izgledu nije ni prici Vibeci i Kitji

Meni Vibeke mnogo pitomo izgleda na ovim najnovijim fotosima... A pogledaj Floor sa onim silnim pirsinzima i besnom facom...pa ko je onda veca qchka? icon_wink.gif

P.S. Naravno da se slazem da je Vibeke lepsa... icon_da.gif

comment_811344
Koliko sam razumeo, to se odnosi na Kjetila (ili ne icon_confused.gif), ali tu teoriju će ti Lara bolje objasniti (pošto ni meni nije jasna icon_smile.gif).

Eh, koliko puta smo videli prelepu devojku i tipa koji izgleda blago receno ocajno...

ja ne znam shta se njoj desilo... ne verujem da je po sredi bio ocaj... zazmuricu na njegov fizicki izgled i razmishljacu o njima kao o umetnickim dushicama, samo tako mogu da ih zamislim zajedno

icon_cool.gif

comment_811412
Eh, koliko puta smo videli prelepu devojku i tipa koji izgleda blago receno ocajno...

ja ne znam shta se njoj desilo... ne verujem da je po sredi bio ocaj... zazmuricu na njegov fizicki izgled i razmishljacu o njima kao o umetnickim dushicama, samo tako mogu da ih zamislim zajedno

icon_cool.gif

ma mozda je dooobar (u krevetu laugh.gif) u dushi mhihi.gif

a ko zna....bolje da je on ruzhan nego ona icon_da.gif